Büyükkılıç : “2021’de en çok yatırım yapan belediye biz olduk”

Büyükkılıç : “2021’de en çok yatırım yapan belediye biz olduk”

2021 yılını haber ekibimize değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 30 Büyükşehir Belediyesi arasında yatırıma en çok bütçe ayıranın Kayseri Büyükşehir Belediyesi olduğunu kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç 2021 yılı ile ilgili olarak haber ekibimize yaptığı  değerlendirmede “Gerek 2021 yılını gerek önceki dönemleri dolu dolu geçirdik iyi bir noktaya geldik” diyerek başladığı sözlerinin  devamında yatırımlara en çok bütçe ayran belediye olduklarını vurgulayarak şöyle konuştu ”Yapılan çalışmalarda görüldü ki yatırımlar bağlamında en çok bütçe ayıran 30 büyükşehir içerisinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi oldu.Genç dostu şehir ödülünü sayın cumhurbaşkanımızın elinden aldık , pandemi süreci ile ilgili yaptığımız çalışmalardan dolayı ödüller aldık . Ödülden ödüle koştuk ama biz ödül için değil kayserimizi daha iyi bir noktaya taşımak için gayretlerimizle bu çalışmalarımızı sürdürdük. 2021 yılı içerisinde bütçemizi gerçekleştirme bağlamında %98 oranına eriştik. Yatırımdan yatırıma koşan hizmetten hizmete koşan bir anlayış içerisindeyiz. Altyapı kurumlarımızlar 16 ilçe belediyemizle dayanışma içerisinde el ele gönül gönüle şehrimizi hizmetlerimizle iyi bir noktaya taşıdık. 2022 yılı için de hazırız yine hizmetten hizmete,  yatırımdan yatırıma koşacaz”        

Başkan Büyükkılıç sözlerinin devamında “Gönül belediyeciliği bizim yaşam felsefemiz. İnşallah Cumhurbaşkanımızın övgüsüne layık oluruz.” İfadesini  kullandı.                     

Başkan Büyükkılıç sözlerinin sonunda Erciyes’ te ki  turizm hareketliliğine de dikkat çekip, bu potansiyeli yıl boyu değerlendirmek istediklerine vurgulayarak şöyle konuştu “Cıvıl cıvıl bir ortam cenab-ı Allah lütfetti kar yağdı temennimiz yine yağması kar bizim sermayemiz.Farklı şehirlerden ülkelerden insanlar görmek bizleri sevindiriyor, kendi vatandaşlarımızı görmek keyiflendiriyor. Katkılarından dolayı da Sayın Özhaseki başkanımıza da teşekkürlerimi iletiyorum .Biz orada sadece kış turizmine yönelik değil , yüksek irtifa çalışmalarımızla kamp ve sıcak su ile ilgili çalışmalarımızla etkinliklerimizle Erciyesimizi bir yıl boyunca faydalanılabilen şehrimize kazanım sağlayan bir konuma getirme gayretlerimizi sürdürüyoruz”



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”