BÜYÜK ORTADOĞU HAYALLERİ, ONLARIN CEHENNEMİ OLACAK

BÜYÜK ORTADOĞU HAYALLERİ, ONLARIN CEHENNEMİ OLACAK

Cumhuriyet Meydanında toplanan Yeniden Refah Partisi üyeleri ellerindeki pankartlar, Türk ve Filistin bayrakları ile Amerika Başkanı Trump’ın açıkladığı sözde Ortadoğu Barış Planı kararına tepki gösterdiler.

Yeniden Refah Partisi üyeleri geçtiğimiz günlerde Amerika Başkanı Trump’ın açıkladığı sözde Ortadoğu Barış Planı kararını tepki gösterip, protesto ettiler. Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin sözde ‘Yüzyılın Anlaşması’ olarak gösterilen kararın ne anlama geldiğini çok iyi bildiklerini ifade ederken “ Ancak onlar ne yaptıklarının farkında değiller.  Büyük Ortadoğu, Büyük İsrail hayalleri, onların cehennemi olacak. Göz koydukları topraklar mezarları olacak” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Meydanında toplanan Yeniden Refah Partisi üyeleri ellerindeki pankartlar, Türk ve Filistin bayrakları ile Amerika Başkanı Trump’ın açıkladığı sözde Ortadoğu Barış Planı kararına tepki gösterdiler.

Burada bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin “Millet olarak bugüne kadar İslam’ın prensipleriyle ile olaylara bakmış, diğer dinler içinde mukaddes olan Kudüs’ün zarar görmemesi için susmuşsak bu milletimizin hoşgörüsünden kaynaklanmaktadır. Ancak tarihte olduğu gibi kime hangi anladığı dilden konuşmamız gerekiyorsa yine konuşur haddini bildiririz” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü.

 “Tarih boyunca medeniyetler kurmuş, tarihin en şerefli milletin temsilcileri olarak, Kayseri Cumhuriyet Meydanından tüm dünyaya sesleniyoruz. Amerika Başkanı Trump ve Amerika’nın işgalci ve şımarık çocuğu Siyonist İsrail arasında, ‘ Yüzyılın Anlaşması’ adı altında pis bir oyun sergilenmektedir. Bizler Milli Görüşçüler olarak bunun ne anlama geldiğini iyi biliyoruz. Ancak onlar ne yaptıklarının farkında değiller. Büyük Ortadoğu, Büyük İsrail hayalleri, onların cehennemi olacak. Göz koydukları topraklar mezarları olacak. Bütün dünya bilmelidir ki; Dünya bugünlere huzur ve refah içinde gelmişse burada ki en büyük pay Türk Milletinindir. Atalarımız tarih boyunca at sırtında adalet götürmüş devletler kurmuş, Nizamı Alem düsturu ile tüm insanlığa adaletle ve merhametle hükmetmiştir ve herkese anladığı dilden cevap vermiştir. Millet olarak bugüne kadar İslam’ın prensipleriyle ile olaylara bakmış, diğer dinler içinde mukaddes olan Kudüs’ün zarar görmemesi için susmuşsak bu milletimizin hoşgörüsünden kaynaklanmaktadır. Ancak tarihte olduğu gibi kime hangi anladığı dilden konuşmamız gerekiyorsa yine konuşur haddini bildiririz. Ayrıca bugün başta Kudüs olmak üzere Doğu Türkistan’da, Kerkük’te, Halep’te, Kırım’da, Arakan’da, Kafkaslar’da ve tüm İslam ülkelerinde onuruyla mücadele eden kardeşlerimize yalnız olmadıklarını haykırmak istiyorum. Bizler Türk ve İslam milletleri olarak bayrak, vatan ve tüm değerlerimiz için ölmeyi şeref biliriz. “



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”