BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANI KARAHANÇER:

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANI KARAHANÇER:

?İL KONGREMİZİ İLERLEYEN GÜNLERDE YAPACAĞIZ?

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet Karahançer parti binasında düzenlediği basın toplantısında Genel Merkezden gönderilen yazıyla il teşkilatını kurma görevinin kendisine verildiğini belirterek ?İl kongremizi ilerleyen günlerde yapılacağız?  değerlendirmesinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Mehmet Karahançer parti binasında düzenlediği basın toplantısında Büyük Birlik Partisi Genel Merkezinden gelen yazı ile il teşkilatı kurma görevinin kendisine verildiğini duyurarak, önümüzdeki günlerde uygulanacak yol haritasına dair şunları kaydetti?

İl Başkan Karahançer sözlerinin devamında geçtiğimiz pazar günü Develi Kongrelerini tamamladıklarını ifade söylerken İl kongrelerinin de ilerleyen günlerde yapılacağını belirterek şunları kaydetti.?Bugün burada toplanmamızın yegâne nedeni parti tüzüğümüzün 14/e maddesi gereğince Kayseri İl teşkilatını kurma görevi 20.08.2019 gün ve 207 sayılı genel merkezimizin yazısı ile tarafıma tevdi edilmiştir. Bu görevin uhdesinde kalmak nedeniyle bizlerden istenmiş olan kuruluş evrakları 03.09.2019 günü ilgililere teslim edilmiştir. Teşkilat kurma çalışmalarımız devam etmektedir. Pazar günü Develi İlçe Kongremizi yaptık. Diğer ilçeler içinde çalışmalarımız devam etmektedir. İl kongremizde gündemde olup onu da ilerleyen günlerde yapacağız. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın ve onları eğitecek öğretmenlerimizin yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı olmasını dileriz.?

HABER : ÖZGÜR AYDOĞDU



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da