BURSASPOR´A VE HAKEME KARŞI OYUN

BURSASPOR´A VE HAKEME KARŞI OYUN

İ.M. KAYSERİSPOR 1-1 BURSASPOR

Spor Toto Süper Lig´in 19.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Bursaspor´u konuk etti. Karşılaşma 1-1 berabere sona ererken, karşılaşmaya hatalı hakem kararları damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig´in 19.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor-Bursaspor´u konuk etti. Mücadelede 1-1 sona ererken, mücadele sonrası skordan çok hakem Yaşar Kemal Uğurlu´nun hatalı kararları konuşuldu.

20. dakikada ceza sahası ön çizgisinde Chery, Umut ile paslaşmasının ardından topu Mensah´a çıkardı. Mensah´ın sert vuruşunda kaleci Muhammed topu güçlükle kornere çeldi. 28. dakikada sağ kanattan Umut´un pasıyla topla buluşan Kravets´in, köşeye sert vuruşunda kaleci Muhammed topu güçlükle kornere çeldi.  30. dakikada Yusuf, kaptığı topu ceza sahası içerisinde Lima ile buluşturdu. Lima´nın vuruşunda top yan direkten oyun alanına döndü. Dönen topu takip eden Yusuf, düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 1-0´a taşıdı. İlk yarı Bursaspor´un 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıya etkili başlayan Kayserispor oldu. 48. dakikada ceza sahasına gelen ortada Umut´un indirdiği topla buluşan Sapunaru, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 1-1 oldu. 55. dakikada Mensah ile Tunay arasındaki mücadeleyi VAR´da inceleyen hakem Yaşar Kemal Uğurlu, Mensah´a kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı. Kırmızı kart sonrası Kayserispor 35 dakika bir kişi eksik oynadı. Bursaspor kırmızı kart sonrasında baskısını arttırsa da gol bulamadı ve mücadele 1-1´lik eşitlikle son buldu.

Karşılaşmanın ardından, AK Parti Milletvekili Mustafa Elitaş, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir alınan bir puan ve hakem kararlarını değerlendirdiler.

Haber: Mustafa Gürbüz



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti