BÜNYAN HEYETİNDEN MEHMET ÖZHASEKİ'YE ZİYARET

BÜNYAN HEYETİNDEN MEHMET ÖZHASEKİ

ZİYARETTE ÖNCELİKLİ KONU DEVLET HASTANESİ'NİN, İLÇE İSTİHDAMINA SUNACAĞI KATKI OLDU

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Ak Parti Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç, Bünyan Ziraat Odası Başkanı Lütfü Özsolak ve Bünyan Ticaret Odası Başkanı Naim Yavuz ile birlikte AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Ziyarette öncelikli konu  teslim aşamasına gelen yeni Devlet Hastanesi'nin uzman hekim kadrosu, tefrişatı ve yeni iş imkanlarını da beraberinde getiren hastanenin, ilçe istihdamına sunacağı katkı oldu.

Heyette, her konuda kapılarını çalabileceklerini belirten AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki," Bünyan Belediye Başkanımız Özkan Altun, İlçe Başkanımız Yıldıray Hakkı Koç ve Bünyan Ekibi ile bir araya gelip #Bünyan’a değer katacak projeleri istişare ettik. Yeni hastane, ticaret merkezi, Bünyan Küçük Sanayi Sitesi, MYO, kapalı pazar yeri, millet bahçesi, yeni adliye sarayı ve Bahçelik sulama projesi gibi devlet yatırımlarının da içinde bulunduğu birçok projeyi ele aldık. Rabbim hayırla neticelendirmeyi nasip etsin." dedi.

Başkan Özkan Altun ise ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, "AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ederek, teslim aşamasına gelen yeni Devlet Hastanemizin ilçemize kazandırılmasında verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimizi ilettik. Ziyarette; yeni hastane, ticaret merkezi, Bünyan Küçük Sanayi Sitesi, MYO, kapalı pazar yeri, millet bahçesi, yeni adliye sarayı ile Bahçelik sulama projesi gibi devlet yatırımlarının da içinde bulunduğu bir çok hizmeti istişare ettik. Tamamladığımız yatırımlarımız, devam eden ve 2021 için planladığımız projelerimiz ile kamu yatırımları üzerine kendilerine bilgi arz ettik." şeklinde konuştu.

Sayın Bakanın, her zaman olduğu gibi yine arz edilen tüm konular üzerinde hassasiyetle durduğunu belirten başkan Altun, "İlçemize gösterdikleri yakın alaka ve verdikleri desteklerden ötürü kendilerine şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"