BÜNYAN BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

BÜNYAN BELEDİYESİNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ

Yerel seçimlerde AK Parti`den Bünyan Belediye Başkanı seçilen Şinasi Gülcüoğlu, düzenlenen törenle Mehmet Özmen`den görevi devraldı.

- 30 Mart yerel seçimlerinde 9 bin 643 oy alarak Bünyan Belediye Başkanlığını kazanan Şinasi Gülcüoğlu Bünyan Belediye Başkanlığı önünde yapılan töreni ile Bünyan Belediye Başkanlığı makamına oturdu.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından kurban kesilerek başlayan törenlerde, Gülcüoğlu, "Ak partiye oy veren vermeyen diğer partilere MHP ye CHP ye oy veren vermeyen herkese yaptıkları çalışmalarından dolayı başta tüm parti başkanlarımız olmak üzere seçimin huzurlu geçmesini sağladıkları için huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum" dedi.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Ülkemiz üzerinde oynan oyunları düşünerek `benim oyum dağdaki çobanla bir mi?` diyen zavallılara karşı iyi bir ders verilmiştir. Sen hala üç beş ağacın peşinde misin diyen zavallılara halkımız dersini vermiştir. Milletimize buradan da çok teşekkür ediyorum. Demokrasi böyle bir şey, birçok insan aday olur ama nasip bir tanedir. Bu görevde bize nasip oldu. İnşallah bizlerde sizlerle birlikte el ele kol kola omuz omuza memleketimizin işleri ile uğraşacağız inşallah 2023`e Bünyan’ı birlikte kalkındıracağız dedi.
Programda kısa bir konuşma yapan Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, "Şimdiye kadar Bünyan sevdası ile gerçekten yüreğini koyarak çalışan tüm arkadaşlarıma tüm belediye çalışanlarımıza ve tüm Bünyan halkına MHP`ye oy vermiş vermemiş CHP`ye AK Parti`ye oy vermiş vermemiş herkese teşekkür ediyorum. Şinasi Başkanımında hizmet çıtasını yükselterek Bünyan’a en iyi şekilde hizmet edeceğini düşünerek Belediye başkanlığı hayırlı olsun diyorum. Bünyan’a yapılacak her türlü hizmette her türlü konuda yanlarında olacağım yineliyorum" dedi ve Bünyan halkından helallik istedi.
Törenden sonra Bünyan belediye Başkanlığı makamına oturan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu kutlamaları kabul etti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı