BÜNYAN ?TARIM KÖY PROJESİ´ KONUTLARI´NDA

BÜNYAN ?TARIM KÖY PROJESİ´ KONUTLARI´NDA

KURA HEYECANI YAŞANDI ?

Bünyan Büyük Tuzhisar Mahallesinde inşa edilen ?Tarım Köy Projesi ?kapsamında TOKİ tarafından yaptırılan 100 adet konutun kura çekimi gerçekleştirildi.
Bünyan Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen kura çekimine Bünyan Belediyesi yetkilileri TOKİ yetkilileri ve hak sahipleri katıldı. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekilişinde başvuruda bulunanlar heyecanla isimlerinin okunmasını bekledi. Törene Ankara´da olması nedeniyle telekonferans yöntemiyle bağlanan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu;?Yeni konutlarınızın yüreğiniz kadar sıcak yuvalara dönüşmesini temenni ediyorum? değerlendirmesinde bulundu?
Başkan Gülcüoğlu sözlerinin devamında ?Bu heyecanlı gününüzde sizlerin arasında olmayı çok arzu ediyordum ancak Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından ilçemiz Bünyan´a bir hibe araç programı olduğu için Ankara´da bulunuyoruz. Sayın Başbakanımız ve Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımızın da Sizlere selamlarını iletmekten gurur duyuyorum. İnşallah biraz sonra çekeceğimiz kuralar sonucu sahip olacağınız konutların ağız tadıyla oturacağınız, her bir santiminin yüreğiniz kadar sıcak birer yuva olmasını temenni ediyorum? diye konuştu.
Konutlarına kavuşan vatandaşlar ise uzun süredir bu anı beklediklerini ifade ederek; ?Belediye Başkanımız Şinasi Gülcüoğlu yaşanan süreçte büyük çabalar sarf etti. Geçmişten gelen sorunların çözülmesi ve konutlarımıza kavuşmamız için emek harcadı kendilerine teşekkür ediyoruz. Mutluyuz Rabbim hayal eden herkese nasip etsin? diye konuştular.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ