Bünyan Halısı Engelilere Emanet

Bünyan Halısı Engelilere Emanet

Gülcüoğlu; ´Mesleki Eğitim Yoluyla Engelsiz Hayata´ projesi kapsamında Engelli ve dezavantajlı kadın kursiyerlerin halı dokuma atölyelerini ziyaret etti.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; ´Mesleki Eğitim Yoluyla Engelsiz Hayata´ projesi kapsamında Engelli ve dezavantajlı kadın kursiyerlerin halı dokuma atölyelerini ziyaret etti.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; Bünyan Belediyesi tarafından hazırlanan ve Anadolu Sakatlar Derneği, Erciyes Üniversitesi Mustafa Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu, Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bünyan Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte yürütülen ´Mesleki Eğitim Yoluyla Engelsiz Hayata´ projesi kapsamında Engelli ve dezavantajlı kadın kursiyerlerin atölyelerini ziyaret etti.
Kursiyerlerle tek tek yakından ilgilenen ve sohbet eden Başkan Gülcüoğlu dokunan halılara da yardım etti. Başkan Gülcüoğlu;?Bildiğiniz üzere ´Mesleki Eğitim Yoluyla Engelsiz Hayata´ projesi Belediyemizin ilk Avrupa Birliği Projesi. Burada hayata geçirdiğimiz bu proje ile sizlerin hayatına dokuna bilmenin gururunu yaşıyoruz. Ortaya çıkardığınız dünyaca ünlü Bünyan halısının yanı sıra sizlere bir nebze nefes aldırabilmek, aile bütçelerine küçükte olsa katkıda bulunabilmek ve en önemlisi başardığınızı görmek bizleri attığımız adımın ve hayata geçirdiğimiz bu projenin ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor? dedi.
Kursiyerler de verilen fırsat ve proje için Başkan Gülcüoğlu´na teşekkür ederek yeni projeler beklediklerini ifade ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı