BÜNYAN BELEDİYESİ´NDEN

BÜNYAN BELEDİYESİ´NDEN

İSTİHDAMA MİLYONLUK KATKI?


Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Bünyan Belediyesi - İŞKUR ortaklığı ile 122 kişinin Bünyan Belediyesi´nin farklı birimlerinde istihdam edildiğini vurguladı?
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu İŞKUR ortaklığı ile yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Bünyan Belediyesi olarak 122 kişiyi istihdam ettiklerini belirtti. İstihdam edilen personel ile belediye düğün salonunda bir araya gelen Başkan Gülcüoğlu: ?Memleketimiz bazı hizmetleri alma noktasında farklı nedenlerle geç kalmıştır. İnşallah biz bu aradaki farkı hep beraber kapatacağız ? değerlendirmesinde bulundu?
Başkan Gülcüoğlu düzenlenen toplantıda yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti??Arkadaşlar sizin çalıştığınız programın adı Toplum Yararına Çalışma Programı 9 aylık bir proje bu biliyorsunuz. İnşallah biz bunu daha düzenli ve sayıya da yüksek tutmaya çalışacağız. Şuan da Bünyan Belediyesi istihdam sağlama adına ki illerin, ilçelerin en önemli sorunu malumunuz işsizliktir. İstihdam sağlama adına şuan itibariyle 122 kişi çalıştırıyoruz. Bunun da toplam katma değeri 1 milyonun üzerinde bir rakama tekabül ediyor. Biz görevi devralmadan önce 2 ya da 3 kişi çalışıyordu. Toplum Yararına Çalışma Projesi çerçevesin de biz göreve geldikten hemen sonra süreyi de beklemeden Türkiye de ilk kez olarak 35 kişi tahsis ettik ama sadece Bünyan´dan! Daha sonra bu rakam eksildi arttı. Şimdi de 122 kişi tahsis edildi. Hanımefendiler: camiler ve değişik yerlerde temizlik görevinde çalışıyorlar. Gerçekten de bir memnuniyet var halkta. Değerli arkadaşlar; ellerinize sağlık, yüreklerinize sağlık, gerçekten bende görüyorum gerek gittiğim beldeler olsun gerekse Bünyan merkezinde olsun. Arkadaşlarımızın yaptığı işe yüreğini koyduğunu görüyorum. Hepinize bu noktada ayrıca teşekkür ediyorum elinize sağlık. Değerli arkadaşlar, işin adı ne olursa olsun memleketin adı Bünyan´dır. Başka da bir Bünyan yok. Bu memleket hepimizin ve emin olun iftihar ediyorum Bünyanlı olmaktan, Bünyanlı doğmaktan iftihar ediyorum. Size samimiyetimle söylüyorum siyaseten konuşmadığımı beni yakinen tanıyan insanlar bilirler. Söylediğim sözün yürekten geldiğini kalben de tasdik ettiğimi bilerek ve isteyerek konuşurum. Memleketimiz bazı hizmetleri alma noktasında geç kalmıştır. İnşallah biz bu aradaki farkı hep beraber el ele kapatacağız. Yeni Bünyan´a da inşallah damgamızı vuracağız. Kimisi arazi de vuracak, kimisi camilerimizi temizliğinde, kimisi imar şehircilik alanında bulunacak, hepimiz farklı farklı alanlarda görevlerimizi en iyi şekilde yaparak memleketimizin tarihinin altın sayfalarlarına ismimizi geçireceğiz?
Sadece hizmet beklediklerini ve her zaman onların yanında olduklarını ifade ederek ?Değerli Arkadaşlar, Bizler sizin yanınızdayız, siz çalışın sizden hizmet istiyoruz. Bakın mesela sıcak asfalt çalışması oldu. İşte burada ağabeylerinizin var onlarla gittik inanın buz tuttum orada. Yani şunu yapabilirdik, gelirdik otururduk iş bitti mi der, iş bitince de bir bakalım, diyebilirdik. Ama hayır oturmayacağız, çalışcağız, üşüyeceğiz ama memlekette bir vesileyle de güzel hizmetlerde getireceğiz o yüzden varsa bir sıkıntınız bizlerle paylaşabilirsiniz. Bizler size yardımcı olacağız? diye konuştu?.



"Mart ayında 159 ülkeye 323 milyon 447 bin dolar ihracat yaptık"

"Kayseri’nin ihracatı aylık bazda artmaya devam ediyor"

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık