BÜNYAN BELEDİYESİ GÜL PARK

BÜNYAN BELEDİYESİ GÜL PARK

SPOR KOMPLEKSİ VE ÇOCUK PARKI AÇILDI

   Bünyan Belediyesi tarafından Güllüce Mahallesi´nde yapımı tamamlanan Gül Park Spor Kompleksi ve Çocuk Parkı AK Parti Kayseri milletvekili adaylarının da katıldığı coşkulu bir törenle açıldı.
Bünyan Belediyesi tarafından Güllüce Mahallesi´nde yapımına başlanan ve kısa süre içerisinde tamamlanan Gül Park Spor Kompleksi ve Çocuk Oyun Parkı´ı açıldı. Düzenlene açılış törenine AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hülya Nergis, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Protokolü, Belediye Birim Müdürleri ile muhtarlar ve çok sayıda Güllüceli vatandaş iştirak etti.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından törenin açılış konuşmasını yapan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyanlılara hizmeti en güzel şekilde getirdiklerini ifade ederek, ?30 Mart Yerel Seçimleri´nden sonra 7 beldeyi ilçemize kattık. Bu 7 beldenin içerisinde gerçekten hizmetlerin götürülmesi bakımından birçok eksiğimiz olmuş. Ama ne var ki Güllüce bu noktada gerçekten geriden gelen başarıları vasıtasıyla iyi hizmetleri almış. Ama bu yasa belde belediyelerin çalışması yönünde gerçekten ciddi manada yokluk ve bir takım mali imkânların yerinde olmaması gibi nedenlerle hizmetler yerinde ve zamanında vatandaşa aktarılmamış. Ne var ki biz görevi devraldıktan sonra fakir edebiyatı, enkaz edebiyatı yapmadan başta Güllücemiz olmak üzere tüm Bünyanlı hemşehrilerimize hizmeti en güzel şekilde getirdik. Bu çerçevede hali hazırda günlük hemen hemen 20 mahallede çalışma yapıyoruz. 400 bin metrekareye yakın bir parke çalışması yaptık. Bununla ilgili Güllüce´de birçok eksiğini kapattık. Bu yeterlimi tabi ki değil. Bu hizmetler gelmeye devam edecek. Eksiklerimiz var biliyoruz bunları da kısa sürede tamamlayacağız. Öte yandan geleceğimizin teminatı olan Osmanlının torunları olan genç kardeşlerimizin masa başı oyunlardan çok sokak oyunlarına yönelmesini istediğimiz için bu parkları yapıyoruz. Yenidünyayı, medeniyeti inkişaf ettirecek olan gençlerimiz için inşa ettiğimiz bu parklar ile sosyal etkileşimi ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Sadece Güllüce´de değil birçok mahallemizde bu parkları inşa ettik inşa etmeye de devam edeceğiz. İlerleyen zaman dilimlerinde daha fazla hizmeti hemşehrilerimizle buluşturacağız. ? dedi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hülya Nergis ise, ?Çok şükür bugün köylerin şehirlerden bir farkı kalmadı. Elektrik ve suyun her eve gireli yıllar oldu. Ama köyün içerisindeki yolların yapılmış olması, köyde park imkanının olması, altyapı çalışmalarının başlaması yani belediye hizmetlerinin köylere de uzanmış olması çok güzel bir ayrıcalık ? diye konuştu.
Törende konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer de, ?Güllüce bizler için çok önemli bir yerdir. Vekil olarak yine Güllüce´ye çok geldik gittik, sorunlarını çözmeye çalıştık. O zaman geldiğimiz zaman önümüze çıkan bir sorun vardı ?Güllüce-Kuruköprü yolu asfalt olsun´. Şimdi görüyoruz ki Allah´a şükürler olsun bu yolumuz asfalt oldu. Eksik kalan yerlerimiz de tamamlanıyor. Başkanımız sağ olsunlar birçok eksiği tamamlamış ve yeni yeni hizmetleri buraya getirmiş. Biz size önem veriyoruz, biliyoruz ki siz de bize önem veriyorsunuz. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde de Güllüce yine kendisine yakışanı yapacağından eminiz? ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Gülcüoğlu ve beraberindekiler parkın açılışını yaptı. Açılışın ardından Başkan Gülcüoğlu ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları ve misafirler park alnını gezerek incelemelerde bulunup penaltı atışı ve basket atışı gerçekleştirdiler.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor