BÜNYAN BELEDİYESİ

BÜNYAN BELEDİYESİ

YAŞLILARIN EVİNİ TEMİZLİYOR?

Bünyan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında yalnız yaşayan veya kimsesi olmayan yaşlıların evlerini temizlemek için belediye personelinden 4 kişilik bir ekip oluşturdu. Belediye Bünyesinde oluşturulan ekip, belirlenen program dâhilinde farklı mahallelerdeki yaşlıların evine giderek temizlik yapıyor. Yalnız yaşayan, engelli, kimsesiz, hasta ve evini temizleyemeyecek durumda olan yaşlıların evlerini temizleyen ekipler, gün sonunda ise akşam yemeğini hazırlayarak evden ayrılıyorlar.

Bünyan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında yalnız yaşayan veya kimsesi olmayan yaşlıların evlerini temizlemek için belediye personelinden 4 kişilik bir ekip oluşturdu. Belediye Bünyesinde oluşturulan ekip, belirlenen program dâhilinde farklı mahallelerdeki yaşlıların evine giderek temizlik yapıyor?

Camicedid Mahallesi´nde yalnız yaşayan Asiye Uzuntarla´yı evinde ziyaret eden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu "Bugüne kadar ilçemizde birçok ilki hayata geçirdik. Bugün itibariyle yeni bir projeyi uygulamaya koyduk. Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir gereği olarak, halkımıza her anlamda hizmet verirken, kendi ihtiyaçlarını gideremeyen, yaşlı ve hasta vatandaşlarımızı da düşünerek evde temizlik hizmetlerini gerçekleştiriyoruz. Vermiş olduğumuz bu hizmet, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyoruz. Muhtarlarımızla iş birliğinde belirlediğimiz vatandaşlarımızın evlerine ekiplerimiz sabah saatlerinde geliyor. Genel temizliğini yaptıktan sonra akşam yemeğini de hazırlayarak evden ayrılıyorlar. İnşallah bu yeni hizmetimizi ilçe genelinde periyodik olarak uygulayacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları her anlarında yanlarında olmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı?

Asiye Uzuntarla ise Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu´na teşekkür ederek;?Ben yaşlı ve hastayım. Daha önce komşularımdan rica ederdim sağ olsun onlar ufak temizliğimi yaparlardı. Bu yeni hizmetinizden çok memnun kaldım. Ekipleriniz geldiler 2 yıldır temizlenmeyen evimi temizlediler. Allah sizlerden razı olsun. Hizmetlerinizi daim etsin? diye konuştu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor