BÜNYAN BELEDİYESİ

BÜNYAN BELEDİYESİ

SİVRİSİNEK İLE MÜCADELEYE ERKEN BAŞLADI?

 

Yaz aylarının en büyük sorunlarından biri olan sinek ve haşereye karşı Bünyan Belediyesi larva ilaçlamalarına başladı. Son teknoloji iki ilaçlama makinesi, 2 araç ve 2 personelle Mart ayında başlayan ilaçlama çalışmaları yaz ayları boyunca da artarak devam edecek.
İlaçlama çalışmaları Bünyan sınırları içerisinde bulunan 44 mahallede yapılıyor. Yaz aylarında sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi açısından erken dönemde yapılan larva mücadelesi son derece önemli olduğunu dile getiren Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; ?Halk sağlığını ilgilendiren konularda belediyemiz üzerine düşen her türlü vazifeyi büyük bir hassasiyetle yerine getiriyor. Erken dönem larva mücadelesi, yaz aylarında da sinek ve haşereyle mücadeleye devam edeceğiz? değerlendirmesinde bulundu?
Mart ve Nisan ayı boyunca sürecek olan larva ile mücadelenin ardından haşeratla mücadele çalışmalarının süreceğini söyleyen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ?Larva ile mücadelede ilçe genelinde etkin bir çalışma başlattık. Bu yaz döneminde de halkımızın daha rahat bir sezon geçirebilmesini hedefliyoruz? diye konuştu?
Larva ile mücadelenin kanal, kanalizasyon, akarsu, çöp toplama alanları, ahır bölgeleri gibi alanlarda yürütüleceğini belirten Başkan Gülcüoğlu; özellikle arı ve kümes hayvancılığı yapan vatandaşlara olumsuz bir durumun yaşanmaması adına belediye tarafından yapılan uyarıları dikkate almaları yönünde uyarıda bulundu.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor