BÜNYAN BELEDİYESİ

BÜNYAN BELEDİYESİ

MODERN HİZMET DÖNEMİNİ BAŞLATTI?

 

Bünyan Belediyesi, Temizlik İşleri bünyesine kazandırdığı modern araçlar ile araç filosunu genişletti.
Bünyan Belediyesi ilçenin temizlik ihtiyaçlarını karşılamak ve vatandaşlara modern anlamda bir temizlik hizmeti sunma adına son teknoloji ile donatılmış araç ve ekipmanlarla temizlik filosunu genişletiyor.
Daha önce Temizlik hizmetlerinin zamanında ve hiç aksatılmadan devam ettirilmesi için yeni sıkıştırtmalı çöp kamyonları, yol süpürme araçları ve çöp konteynırlarını hizmete sunan Bünyan Belediyesi temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet vakumlu yol süpürme aracı (fil), kamuya açık alanlarda kullanılmak üzere temizlik seti, ayrıca haşeratla mücadele kullanılmak üzere bir yeni ilaçlama aracı ve bir ilaçlama makinesini filosuna dâhil etti.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu ilerleyen günlerde yeni bir yol süpürme aracı ve sıkıştırmalı çöp kamyonun filoya dâhil edileceğinin müjdesini vererek:? Yeni araçlarımız ile etkin, hızlı ve Bünyan´a yaraşır hizmetleri hayata geçiriyoruz. Temizlik İşleri ekiplerimiz her gün bütün mahallelerimizde köşe bucak temizlikleri gerçekleştiriyor. Yeni araçlarımızla birlikte bu çalışmalarımız daha da genişlemiş ve etkinleşmiş olacak ? değerlendirmesinde bulundu?
Büyüyen hinterlanda bağlı olarak her geçen gün kendilerini yenilediklerini ifade eden Başkan Gülcüoğlu ? Hemşehrilerimize daha iyi hizmet verebilme adına yeni araçlar, ekip ve ekipmanlar ile hem filomuzu yeniliyor hem de güçlendiriyoruz. 44 mahallemizin her birine eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bu bilinçle hareket ederek ilçemize yeni temizlik araçlarını kazandırdık. Artık ilçemizde yeni ve modern temizlik sistemleri kullanılıyor ? şeklinde konuştu.
Bünyanlı vatandaşlar ise Başkan Gülcüoğlu´na teşekkür ederek yeni araçların yerinde ve güzel bir hizmet olduğunu vurguladılar?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor