BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI GÜLCÜOĞLU,

BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI GÜLCÜOĞLU,

?ŞEHİRLEŞMEDE SESSİZ DEVRİM GERÇEKLEŞTİRİYORUZ?

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ne nezaket ziyaretinde  -bulundu?  Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ ile sohbet  edip  ülke gündemine dair değerlendirmelerde  bulunan  Başkan Gülcüoğlu, ilçede hayata geçen  çalışmalar hakkında  da bilgiler verdi. ?Bünyan ilçesinde şehirleşme anlamında sesiz bir devrim  gerçekleştiriyoruz?  ifadesini  kullanan  Gülcüoğlu,  ilçede  Erciyes Üniversitesi´ne bağlı olarak açılan Meslek  Yüksek Okulu´na da  2018 -2019 öğretim yılında  öğrenci alınacağını  müjdeledi?

Bünyan Belediye Başkanı  Şinasi  Gülcüoğlu  Kayseri  Gazeteciler  Cemiyeti´ne nezaket ziyaretinde  bulundu?   Cemiyet  Başkanı  Metin Köseoğlu tarafından  karşılanıp ağırlanan Başkan Gülcüoğlu  ülke ve ilçe gündemine dair  değerlendirmelerde  bulundu?                                 

İlk olarak söz alan Cemiyet  Başkanı Kösedağ  Afrin  şehitlerine rahmet  ve yakınları ile yüce Türk Milleti´ne başsağlığı  dileyip, teröristlere karşı çetin bir mücadele veren  Mehmetçiklerimize  başarı temennisinde  bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi?             

Konuk  Bünyan Belediye  Başkanı Gülcüoğlu da  Afrin´de şahadete eren  kahraman askerimize rahmet dileyerek  başladığı sözlerinin  devamında ?Bizlerde her an şehadet şerbet içmeye hazırız? ifadesini kullandı?                                                                                                                           

Başkan Gülcüoğlu, ilçede  hayata geçen  çalışmalar hakkında  da bilgiler vererek,  ?Bünyan ilçesinde şehirleşme  anlamında sesiz bir devrim  gerçekleştiriyoruz?  ifadesini  kullanıp ?Üniversite´den sanayi  sitesine, modern park ve bahçelerden futbol sahalarına, örenci yurtlarına değin hayatın her alnına  dokunmaya çalışıyoruz.  Erciyes Üniversitesi´ne bağlı olarak ilçemizde açılan Meslek  Yüksek Okulu´na  2018-2019 öğretim yılında  3 bölüm olarak öğrenci alınacak ve ilçemizde üniversite eğitimi başlayacak? diye  konuştu?

 ?Geçmişte alamadığımız bir çok hizmet bir bir ilçemize gelmekte, Bünyan´da adeta şehirleşme anlamında sesiz bir devrim yaşanmaktadır? diyen  Başkan  Gülcüoğlu, ? 75 yataklı devlet  hastanemizin  temeli marta ayı içinde atılacak ve ilçemiz bir sağlık üssü haline gelecek. Yine Sanayi sitemiz bu yıl içinde tamamlanarak anahtar teslimlerini  gerçekleştireceğiz? dedi.

Haber: Süleyman Erdoğan



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”