BÜLENT UYGUN’DAN KADRO DIŞI SİNYALİ

BÜLENT UYGUN’DAN KADRO DIŞI SİNYALİ

MAÇ SONRASI ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR

Kayserispor’da Bülent Uygun gemileri yaktı. Maç sonrasında yaptığı zehir zemberek açıklamalarda futbolculara göndermelerde bulundu. Teknik Direktör Bülent Uygun gereken tedbirleri alacaklarını belirterek, bazı oyunculara kadro dışı sinyali verdi.

Kayserispor’un 4-1 kaybettiği Sivasspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Bülent Uygun, oyunculara resmen gözdağı verdi. Oynanan oyun ve ortaya konan performansın çok kötü olduğunu belirten Bülent Uygun bazı oyunculara ‘bu şerefli onurlu formayı giymek için hak etmedikleri düşüncesindeyim’ mesajını göndererek kadro dışı sinyali verdi.

Uygun konuşmasında şunları söyledi: “Aslında kendi evinizde mağlup oluyorsanız yapılması gereken radikal kararların uygulanması düşüncesindeyim. Tabi geleli üç hafta oldu. Üç hafta içerisindeki ben gelmeden önce hiç galibiyet alamamış olan takımın içerisinde bulunduğu kaos ve problemler olduğu bir ortam vardı.  İşlerin düzeltilmesi yönünde biz elimizden geldiği kadar fedakarlık yapma takım için mücadele etmeye devam etsek de bazı arkadaşlarımız şu an itibariyle Futbol Federasyonuna sözleşmelerinin fesh edilmesi alacaklarına karşılık vermiş oldukları bütün bu olaylara duyarsız davranmaları, bu şerefli onurlu formayı giymek için hak etmedikleri düşüncesindeyim. Bazılarının da performansları yeterli olmadıkları içinde bazı sıkıntıları yaşamış durumdayız. Yönetim kuruluna bazı tekliflerde bulunacağım. Kadro dışı kalmalarını ileteceğim. Kayserispor formasını giymek isteyen bu onurlu formayla olmak isteyenlerle yolumuza devam edeceğiz. Hep bir sorun varmış imajıyla hareket ediyoruz ama sorun çok fazla yok. Ben daha sorunlu takımlarda daha çok mücadelelerde bulundum. Her seferinde de inanan futbolcularla bunu başardık. Başarabileceğimizi inandığımız sürece buradayız. Başarmak için uğraşacağız. Bugün mağlubiyet Kayserispor camiasına yakışmamıştır ama Sivasspor’u tebrik ediyorum. Elindeki inançlı kadrosuyla sahada mücadele ettiler ve üç puanı aldılar. Biz ise yedi sakat ve bazı inanmayanlarla birlikte anca bu kadar performans sergileyebildik. Mağlup olduk. Şapkamızı önümüze koyup herkesle görüşeceğiz. Hak eden hak ettiğini alacak.”

Sivasspor’da ise alınan galibiyet ve ligdeki zirve hesabının mutluğunu yaşayan Rıza Çalımbay şöyle konuştu: “Kayseri maçından önce güzel bir form yakaladık. Önemli olan bunu iyi bir şekilde devam ettirmemiz gerekiyordu. Bugün oynayacağımız maçta her açıdan zor bir maçtı. Kayseri’nin bulunduğu konum itibari ile de zor bir maçtı. Bundan 2 hafta önce burada Fenerbahçe’yi yendiler. Milli takım arasında konuştuğumuz tek şey Kayseri maçıydı. Maçın başından sonuna kadar ne olursa olsun mücadeleden kopmamamız gerekiyordu. Maçta oyun üstünlüğü de bizdeydi. Kimse oyun disiplininden kopmadı, kopmasına da izin vermedik. Şimdiye kadar oynadığımız maçlarda bu kadar net pozisyonlara girememiştik. Daha çabuk işi bitirmemiz gerekiyordu. Yediğimiz gol şok etkisi oldu bizim için. İkinci golü bulduktan sonra Kayseri takımı gelmek zorundaydı. Güzel pozisyonlar oldu. Net pozisyonlar yakaladık. Oyuncularımı kutluyorum. İyi bir galibiyet aldık. Önemli olan ligi iyi bitirmek.”

HABER: ŞEVKET TEKİN



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı