BUCA HAZIRLIĞI BAŞLADI!

BUCA HAZIRLIĞI BAŞLADI!

Bank Asya 1. Lig’de 18.hafta müsabakasında sahasında Bucaspor ile karşılaşacak olan Kayseri Erciyesspor’da antrenman ve hazırlıklar başladı.

Hürriyet Yeniköy’de bulunan kulüp tesislerinde düzenlenen haftanın ilk idmanında Teknik Direktör Kemalettin Şentürk, “Bucaspor karşılaşması ile yeniden galibiyete ulaşacağız” dedi.

 

Bank Asya 1. Ligi 17.hafta müsabakasında Tavşanlı Linyitspor’a 2-1 yenilerek moral bozukluğu yaşayan Kayseri Erciyesspor, bu hafta oynayacağı Bucaspor karşılaşmasına galibiyet parolası ile hazırlanmaya başladı.

 

Hürriyet Yeniköy’de bulunan kulüp tesislerinde haftanın ilk antrenmanına tam kadro çıkan Kayseri Erciyesspor’da Teknik Direktör Kemalettin Şentürk, idman öncesi futbolcularla konuşarak Linyitspor karşılaşmasını değerlendirdi. Şentürk “Devreye galibiyet ile başlamak istiyorduk. Ancak olmadı. Hiçbir bahanenin ardına sığınmaya gerek yok. Stresli bir maç oldu ama mücadeleden memnunum” dedi.

 

Yeni transferlerin Linyitspor karşısında ellerinden geleni yaptıklarını belirten Şentürk, “Devre arası transfer ettiğimiz 6 oyuncudan 5’i bu karşılaşmada görev aldı. Sahada istenileni verdiler ve takımla birlikte hareket ederek mücadeleden kopmadılar” açıklamasında bulundu.

 

TELAFİNİN ADI; BUCASPOR

 

Bu hafta oynanacak Bucaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini belirten Şentürk, “Takımda ayrı bir hırs var. Bir maçta yenildik diye boynumuzu bükmeyiz. Daha çok çalışıp hatalarımızı en aza indirip galibiyet için nasıl mücadele ederiz bunun çalışmasını veriyoruz. Bucaspor ile sahamızda oynayacağız. Bu karşılaşmada da taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu. (Spor Servisi)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’