BU SEÇİMDE OYLARIMIZI DAHA DA ARTIRACAĞIZ

BU SEÇİMDE OYLARIMIZI DAHA DA ARTIRACAĞIZ

Ak Parti Bölgesel Toplantıları’nın altıncısı hafta sonu Nevşehir’de gerçekleştirilecek. İl Koordinatörü Milletvekillerinin de iştirak edeceği toplantıyla ilgili haber ekibimize değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Kayseri İl başkanı Hüseyin Ca

Bu hafta sonu Nevşehir’de gerçekleştirilecek olan bölgesel toplantıya katılacak olan Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, haber ekibimize yaptığı değerlendirmede, toplantı sonrasında Kayseri’de kongre takviminin işlerlik kazanacağını vurgulayarak şunları kaydetti.“Cuma günü ve Cumartesi günü öğleden sonra Nevşehir’de bölgesel toplantımız yapılacak. Bölgesel toplantıların altıncısını yapacağız. Kayser, Niğde, Nevşehir, Aksaray, Adana Bölge koordinatör vekillerimiz ve teşkilat başkanlarımızın katılacağı bir toplantı olacak. Seçim öncesi kongrelerimizin yolu belli olacak. Az çok belli ancak toplantılar sonrasında şekilleneceğini düşünüyoruz. Kayseri’deki bütün ilçe başkanlarımız benimle beraber orada olacaklar inşallah. Toplantımızın hayırlar getirmesini diliyoruz, Kayserimiz için de kongre takvimini böylece başlatmış olacağız.”

Sözlerinin devamında;” Ak Parti Erdoğan sonrası  gireceği 2015 genel seçimleriyle birlikte düşüşe geçecektir.” yorumlarını da cevaplayan Özden, bu yorumların tam aksine oylarda düşüş değil, artış olacağını düşündüğünü ve Turgut Özal’ın genel başkanlığı bırakmasının ardından, Mesut Yılmaz`lı Anavatan Partisi’nin ilk seçimde oy artışı sağladığını  hatırlatıp “Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Anavatan Partisi’nde rahmetli Özal ayrıldıktan sonra Mesut Yılmaz’ın oyları artmıştır, ilk girdiği seçimde Mesut Yılmaz oylarını arttırmıştır. Bu seçimde de ben, Ak Parti’nin oylarının artacağını düşünüyorum, Ak Parti’nin daha fazla oy alacağını düşünüyorum. Ahmet Davutoğlu çok iyi bir genel başkan, çok da iyi bir başbakan olacağına adım gibi eminim. İlimizde de sayın  Davutoğlu’na gerekli desteğin verileceği kanaatindeyim. Seçim startı veriliyor mu sorusunu cevaplarsak da, evet bu start veriliyor. Kongreleri hazırlamamız, bu ilçe kongrelerini yapmamız, seçim startındandır. Bu kongreler bittikten sonra hemen akabinde il kongremizi de yapacağız. Böylece bizler de seçime hazır bir şekilde başlamış olacağız. Seçimlerden de yine büyük bir başarıyla çıkacağımıza inanıyorum.”



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı