Bu mağlubiyet çağdaş atan’a yazar

Bu mağlubiyet çağdaş atan’a yazar

Süper Lig’in 35.hafta karşılaşmasında Kayserispor, sahasında Alanyaspor’a 4-0 mağlup oldu. Kayserispor’un Teknik Direktörü Çağdaş Atan’ın oyuncu tercihleri ise karşılaşmanın ardından eleştiri konusu oldu.  

RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Yasin Kol, Esat Sancaktar ve Mehmet Salih Mazlum hakem üçlüsü görev yaptı. 

8. dakikada kaleci Runarsson’un uzun gönderdiği pasla topla buluşan Erencan'ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Alanyaspor 1-0 öne geçti. 16. dakikada Fer’in savunmanın arkasına gönderdiği topla sağ çaprazda buluşan Erencan, sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve skor 2-0 oldu. 

42. dakikada sağ kanatta topla buluşan Husseini’nin ceza sahası dışından sert şutu üst direğe çarparak oyun alanına döndü. İlk yarı Alanyaspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu. 

Mücadelenin ikinci yarısına etkili başlayan Kayserispor olsa da istediği golü bulamadı. 65. dakikada kaleci Cenk’in uzaklaştırmak istediği topu araya girerek kazanan Doumbia, sol kanattan ceza sahasına girer girmez içeri çevirdi. Koulouris meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi ve skor 3-0 oldu. 90+3. dakikada Alanyaspor Balkovec'in golü ile 4-0 öne geçti. Bu skor karşılaşmanın skorunu tayin ederken Alanyaspor sahadan 3 puanla ayrıldı.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı