"BU KUTLU KERVANDA İNSANIMIZA HİZMET VAR"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın 4. Kez Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Başkan Mehmet Özhaseki, Ankara dönüşü binlerce Kayserili tarafından coşkuyla karşılandı. Ak gençliğin meşalelerle karşılayıp, “Kayseri seninle gurur duyuyor&#

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin Ankara`da AK Parti Grubunda Kayseri belediye başkan adayı olarak açıklanması Kayseri`de sevinçle karşılandı... Ankara dönüşü Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi önünde Başkan Özhaseki`yi karşılamak için toplanmaya başlayan vatandaşların sayısı her geçen dakika arttı. Başkan Özhaseki`nin aracının görülmesiyle birlikte coşku doruğa çıktı ve sloganlar atılmaya başladı.

Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi önünde çiçeklerle karşılanan Başkan Mehmet Özhaseki için "Kayseri seninle gurur duyuyor" şeklinde sloganlar atıldı. "Kimseyi görmedim ben senden daha güzel" şarkısı eşliğinde yapılan karşılamada meşaleler de yakıldı. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve ilçe belediye başkanlarının eşlik ettiği Başkan Özhaseki kalabalık arasından güçlükle ilerledi.

Burada halka hitap eden Başkan Mehmet Özhaseki, kutlu kervanın 20 yıl önce hareket ettiğini hatırlatarak, "Bu kutlu kervanda insanımıza hizmet var. Kayserimize hizmet var. Arada nefis yok, özel yok, sadece ve sadece çalışmak var. Allah`a hamdolsun ki Kayserili hemşehrilerimiz yaptıklarımızı gördüler ve bizi sürekli yüreklendirdiler. İlk kez ortaya çıktığımızda kendimizi tanıtarak çalışmaya başlamıştık. Ama sonrasında her bir seçimde insanlar desteklerini artırdılar, bizlere dua ettiler. Önce yüzde 30`larla seçildik. Sonra yüzde 40`lar 60`lar 70`lerle destek verdiler. Emin olun bu oy oranı bizi asla şımartmadı. Omuzlarımıza yük konduğuna büyük bir vebal aldığımıza inandık. Arkadaşlarımızla birlikte fedakarca çalıştık" değerlendirmesinde bulundu…

Kayseri için gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Başkan Özhaseki, bunun karşılığında da Kayserililerin desteğini gördüklerini belirtti. Hemşehrilerinden dua beklediğini de ifade eden Başkan Özhaseki, "Onlar çalışanı seviyorlar, vefalı davranıp sonuna kadar destek veriyorlar. Sizlerin teveccühü Sayın Başbakanımızın takdirleriyle yeniden aday oldum. Allah utandırmasın. Cenabı Allah mahcup etmesin. Sizlerden iki şey istiyorum. Birincisi dua edin. Ne olur dua edin. İkincisi de gayret edelim" diye konuştu.

Karşılamaya Doğu Türkistanlılar da ilgi gösterdi. Başkana Doğu Türkistan`a özgü şapka giydirildi ve Doğu Türkistan bayrağı verildi. Konuşmasının arkasından karşılamaya gelenlerle selamlaşan Başkan Mehmet Özhaseki, uzun süre "Hayırlı olsun" dileklerini kabul etti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı