BU EĞER BİR BASKIYSA ÇOK HAFİF

BU EĞER BİR BASKIYSA ÇOK HAFİF

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan, geçtiğimiz günlerde açtıkları pankarttan dolayı, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünde yanındaki 7 kişi ile birlikte ifade verdi.

İfade vermeye geldikleri İl Emniyet Müdürlüğü önünde açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan “Bildiğiniz gibi arkadaşlar,CHP tarafından yolsuzluk haftası ilan edilmişti. O çerçeve de İl Başkanlığımızın ve gençlerimizin bir eylemi oldu. Bu hırsızlık ve yolsuzluğa bulaşan iktidar partisinin bakanlarını ve bu işe karışanların tümünü kınadık ”dedi.
Açtıkları pankartlardan dolayı ifade vermeye çağırıldıklarını söyleye Ayan “Bu doğrultuda basın açıklamamız oldu, açtığımız pankartlarımız oldu. Bildiğiniz gibi de Kayseri Cumhuriyet Savcılığı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı adına gençlerimizin de için de bulunduğu bir soruşturma başlatmış. Tabi soruşturma da hakaret içeren bu tür meselelerde şikayet tabi hukuki durumlardır. Ancak sayın savcımız önce suçluyu buldu, şimdi biz suçluyuz, müştekiyi arıyoruz. Henüz hakkımızda bir şikayetçi yok. Olsa da başımız gözümüz üzerine bir itirazımız yok. Gerekli savunmamızı yapacağız” diye konuştu.
Ayan ayrıca “Halk adına, namuslu insanlar adına, gücümüzü her zaman ortaya koyacağız. Bu çerçeve de Emniyet Müdürlüğünde 8 kişi ifade vermeye geldik. Ben Melikgazi İlçe Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım ve yanında 5 arkadaşımızla ifademizi vereceğiz. Yolumuza devam edeceğiz. Bu eğer bir baskıysa çok hafif, hiç umurumuzda olmayan bir baskı. Adı bizi yıldırmaksa pek umurumuz da olmayacaklar. Bunun adı her neyse Türkiye Cumhuriyeti`nin dirliği ve birliği adına, eğer bizi yıldırmaya kalkacaklarsa yığılan hırsızlık, yolsuzluk ve vatan hainliğe göz yummamızı bu tür baskılarla sağlayacaklarsa avuçlarını yalarlar. Atatürk’ün emanet ettiği bu ülkeyi 3 kuruş namussuza, hırsıza, 3 kuruşluk çakala, 3 kuruşluk bölücüye yedirecek halimiz yok” şeklinde konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı