?BU DÖNEMİ ATLATABİLECEK GÜCE SAHİBİZ?

?BU DÖNEMİ ATLATABİLECEK GÜCE SAHİBİZ?

KAFKAS, ?KAYSERİSPOR ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK?

 

Spor Toto Süper Lig´in 8.haftasında sahasında Fenerbahçe´yi konuk edecek olan Kayserispor maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekibin Teknik Direktör Tolunay Kafkas antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ?Kayserispor´u eski dönemlerdeki başarılı bir takım haline getireceğiz? dedi. 

Kayserispor´da, Fenerbahçe mesaisi sürüyor. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve düz koşu ile başlayan antrenman pas ve şu çalışması ile son buldu.

Antrenman esnasında Kafkas´ın oyuncuları motive etmek için büyük çaba gösterdiği de dikkatlerden kaçmadı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ?Kayserispor´u eski başarılı günlerine dönecek? dedi. Kafkas sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?İlk 3 hafta bize göre daha zor bir haftaydı, çok başarılı çıktık. Son 4 haftada sonuç anlamında sıkıntı yaşadık. Oyun anlamında baktığımız zaman Trabzonspor maçı, Gaziantep maçı, Başakşehir maçı ve Gençlerbirliği maçında kaybedilecek oyunlar oynamadık. Şimdi bizim için önemli olan Fenerbahçe maçı ve sonraki maçlar. Biz sıfırladık oyuncularımızla birlikte. Bu işi götüreceğiz, kararlıyız, inatçıyız. Kayserispor´un geleceği için her şeyi yapmaya hazırız. Bundan da çıkmamız lazım. Futbol netice oyunu, bir şekilde neticeyi almak durumundasınız. 4 maçta da gol atamamamız, girdiğimiz pozisyonları değerlendiremememiz bizim için bir handikap. Bunlara hafta içi çok sıkı çalıştık. Özellikle fiziksel açıdan daha fazla çalıştık. Oyunu forse edebilecek, geçen yıllardaki Kayserispor´u oluşturmak için büyük mücadele ediyoruz. Kayserispor´u eski günlerine döndürürüm, kimsenin şüphesi olmasın. Ama yeter ki şu süreci atlatalım. Geldiğimiz süreç kolay değil, başkanımız çok ağır bir yükün altına girdi. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemi atlatabilecek her türlü güce sahibiz? (SPOR SERVİSİ)

 

?BU DÖNEMİ ATLATABİLECEK GÜCE SAHİBİZ?KAFKAS, ?KAYSERİSPOR ESKİ GÜNLERİNE DÖNECEK? Spor Toto Süper Lig´in 8.haftasında sahasında Fenerbahçe´yi konuk edecek olan Kayserispor maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekibin Teknik Direktör Tolunay Kafkas antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ?Kayserispor´u eski dönemlerdeki başarılı bir takım haline getireceğiz? dedi. Kayserispor´da, Fenerbahçe mesaisi sürüyor. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve düz koşu ile başlayan antrenman pas ve şu çalışması ile son buldu.Antrenman esnasında Kafkas´ın oyuncuları motive etmek için büyük çaba gösterdiği de dikkatlerden kaçmadı.Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ?Kayserispor´u eski başarılı günlerine dönecek? dedi. Kafkas sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?İlk 3 hafta bize göre daha zor bir haftaydı, çok başarılı çıktık. Son 4 haftada sonuç anlamında sıkıntı yaşadık. Oyun anlamında baktığımız zaman Trabzonspor maçı, Gaziantep maçı, Başakşehir maçı ve Gençlerbirliği maçında kaybedilecek oyunlar oynamadık. Şimdi bizim için önemli olan Fenerbahçe maçı ve sonraki maçlar. Biz sıfırladık oyuncularımızla birlikte. Bu işi götüreceğiz, kararlıyız, inatçıyız. Kayserispor´un geleceği için her şeyi yapmaya hazırız. Bundan da çıkmamız lazım. Futbol netice oyunu, bir şekilde neticeyi almak durumundasınız. 4 maçta da gol atamamamız, girdiğimiz pozisyonları değerlendiremememiz bizim için bir handikap. Bunlara hafta içi çok sıkı çalıştık. Özellikle fiziksel açıdan daha fazla çalıştık. Oyunu forse edebilecek, geçen yıllardaki Kayserispor´u oluşturmak için büyük mücadele ediyoruz. Kayserispor´u eski günlerine döndürürüm, kimsenin şüphesi olmasın. Ama yeter ki şu süreci atlatalım. Geldiğimiz süreç kolay değil, başkanımız çok ağır bir yükün altına girdi. Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemi atlatabilecek her türlü güce sahibiz? (SPOR SERVİSİ)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti