BOZULAN CİVAR YOLLARI ONARIYOR

BOZULAN  CİVAR  YOLLARI  ONARIYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri Adalet Sarayı`nın çevre düzenlemesi kapsamında inşaat nedeniyle bozulan civar yolların asfaltına Gayret Sokak`tan başladıklarını duyurdu…

30 bin 500 m2’lik alana sahip Kayseri Adalet Sarayı`nda inşaatın tamamlanarak bazı bölümlerde hizmet verilmeye başlandığını belirten Başkan Bekir Yıldız " Biz  de hemen çevre düzenlemesine başladık. Elektrik şirketi aydınlatma, Kaski kanalizasyon, yağmur ızgaraları, içme suyu, Kaygaz ve Telekom da yapmaları gerekenleri tamamlayınca biz de çevre düzenlemelerini bitirdik" dedi.

Başkan Bekir Yıldız, 61 bin m2 yapı alanına sahip, 6 blok, konferans salonu ve çalışma birimleriyle Kayseri Adalet Sarayı`nda çok sayıda insanın çalışacağı çok sayıda vatandaşın da hizmet alacağının altını çizerek" İnşaat süresinde en çok; Plevne, İstasyon, Barbaros, Sümer ve Mevlana Mahallelerinin bazı sokakları etkilenmişti. Altyapı sonrası malzeme serimi tamamlandı. Yaya yollarını ve bordürlerini bitirdik.  Çevre düzenlemesi için 5 bin metrekare kilitli parke taşı ve 2 bin metre bordür döşedik. 1,2 kilometre uzunluğundaki yan sokakların alt yapısını tamamladık. Bahçe duvarlarını yeniledik. Şimdi çevredeki 10 sokağın asfaltını yapmaya başladık. Gayretle işe Gayret Sokaktan başladık. Burada çevre düzenlemesi için yaklaşık bir milyon 550 bin lira harcama yapıldı. Bayram öncesinde buradaki bütün işlemleri tamamlamış olacağız. Çevreyi yeniden ele alarak yeni bir çevre oluşturduk. Bölgede hayatı daha kolay hale getireceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” temennisinde bulundu.



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı