BOZKURT:?İYİ PARTİ İSTİKARLI OLARAK İMAMOĞLU´NU DESTEKLİYOR?

BOZKURT:?İYİ PARTİ İSTİKARLI OLARAK İMAMOĞLU´NU DESTEKLİYOR?

İyi Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt 23 Haziran´da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi partisinin görüşlerini haber ekibimizle paylaştı?

İl Başkanı Bozkurt CHP ? HDP yakınlaşmasının İyi Parti tabanında rahatsızlık yarattığı için Ekrem İmamoğlu´na desteğin azaldığı yönündeki yorumlara ?İyi Parti istikrarını devam ettirmektedir. Tabanımız da Ekrem İmamoğlu´na destekle ilgili bir karşı duruş söz konusu olmamıştır. Bu seçimler gelip geçicidir, partiler gelip geçicidir. Daim olan Türk Devleti ve Türk demokrasisidir? değerlendirmesinde bulundu.

İyi Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt 23 Haziran´da gerçekleştirilecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi partisinin görüşlerini haber ekibimizle paylaştı? CHP ? HDP yakınlaşmasının İyi Parti tabanında rahatsızlık yarattığı için Ekrem İmamoğlu´na desteğin azaldığı yönündeki yorumların gerçeği yansıtmadığını dile getiren İl Başkanı Bozkurt istikrarlı bir şekilde Ekrem İmamoğlu´nu desteklemeye devam ettiklerini vurgulayarak şöyle konuştu ?Öncelikle Pazar günü gerçekleşecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye seçiminin taraflar için hayırlara vesile olmasını ve memleketimiz için hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum. Çünkü nihayetinde seçim yenilense de, yargının tarafları da bu karara uyuyor. Yargı kararını tartışmak eleştirmek ayrı konu ama sonuç itibariyle yargı kararlarına uymak durumundayız. Bir seçim gerçekleşecek? Bu seçimin Türk demokrasisine, partilere, adaylara hayırlı olmasını diliyorum. Biz Millet İttifakı adayı olarak zaten Ekrem İmamoğlu´nu kabul ve deklare etmiştik. 31 Mart´ta ki destek devam etmektedir. 31 Mart´ta da İYİ PARTİ orada aday çıkarmamıştı, 23 Haziran´da da malum adaylık söz konusu değil. Ayrıca sayın genel başkanımız , millet vekillerimiz , bazı illerin il başkanları, ilk başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri şuanda İstanbul´da kendi oluşturdukları hareket alanları içerisinde Ekrem İmamoğlu´na destek kampanyası ve faaliyeti yürütmektedir. Bu nedenle bizim desteğimizle ilgili herhangi bir sıkıntı veya bir olumsuzluk söz konusu değildir. Sonuç itibariyle İYİ PARTİ bu konu da istikrarını devam ettirmektedir. Tabanımızda da en ufak bir şekilde İmamoğlu´na destekle ilgili bir karşı duruş söz konusu olmamıştır. Bu seçimler gelip geçicidir, partiler gelip geçicidir daim olan Türk Devleti ve Türk demokrasisidir. Bütün herkesin bu bilinçle taraf tutması ve bu bilinçle hareket etmesi gerekir.?

HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı