BÖYLE HAKEM, BÖYLE ‘VAR’ OLMAZ OLSUN

BÖYLE HAKEM, BÖYLE ‘VAR’ OLMAZ OLSUN

ANTALYASPOR 2-0 HES KABLO KAYSERİSPOR

Süper Lig’in 13.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor deplasmanda Antalyaspor’a konuk oldu. Karşılaşmaya hakem hataları damga vururken Kayserispor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Antalya Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Ümit Öztürk, Esat Sancaktar ve Osman Gökhan Bilir hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmada HES Kablo Kayserispor 2-0 mağlup sahadan ayrılsa da temsilcimizin 2 golü de iptal edildi. 

32. dakikada Bünyamin Balcı’nın sağ kanattan yerden ortasında penaltı noktasına yakın yerde topla buluşan Sidney Sam’ın dönerek vuruşu az farkla auta çıktı. 37. dakikada Jahovic, savunmadan kaptığı topu ceza sahası içinde Amilton’a bıraktı. Bu futbolcu düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Antalyaspor 1-0 öne geçti.

40. dakikada Bünyamin Balcı’nın sağ kanattan ceza sahası içine yerden verdiği pası Fredy, gelişine düzgün bir vuruşla filelere gönderdi ve Antalyaspor skoru 2-0 yaptı. İlk yarı ev sahibi ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

HES Kablo Kayserispor, ikinci yarıya Kanga ve Gustavo’yu dahil ederek başladı. İkinci yarının ilk 15 dakikası Antalyaspor’un üstünlüğü ile geçildi. 65.dakikada HES Kablo Kayserispor Pedro ile gol buluyor, ancak gol Pedro’nun Veysel’e faul yaptığı gerekçesiyle iptal edildi. 70.dakikada HES Kablo Kayserispor Pedro ile bir kez daha gol buldu, ancak gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Süper Lig’in 14.hafta karşılaşmasında 24 Aralık Perşembe günü HES Kablo Kayserispor sahasında Konyaspor’u konuk edecek. Antalyaspor ise Çaykur Rizespor’a konuk olacak.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti