Boydak Holding Çalışanları

Boydak Holding Çalışanları

İftar Sofrasında Buluştu

Boydak Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerin personeli Holding Yönetimince tertiplenen iftar yemeğinde aynı sofra etrafında buluşup oruç açmanın mutluluğunu yaşadılar? Boydak Holding CEO´su Ertunç Laçinel holding personeline hitaben gerçekleştirdiği konuşmada "Kayyum sürecinde en başarılı şirket biz olduk? değerlendirmesinde bulundu?
Boydak Holding binasının bahçesinde gerçekleşen iftar yemeği Holding bünyesinde faaliyet gösteren şirketlerin personelini buluşturdu? Aynı sofra etrafında buluşup oruç açmanın mutluluğunu yaşayan Boydak çalışanları hasret giderip sohbet etme fırsatı bulurken ; etkinliğe icabet eden personele seslenen Boydak Holding CEO´su Ertunç Laçinel, " Biliyorsunuz yaklaşık 9 aydır sizlerle birlikteyim. Bu süre içinde güzel zamanlarımız da oldu zor zamanlarımız da oldu. Zor zamanlarda birlik ve beraberlik içinde çalışma azmi ile bu güne kadar geldik. Bundan sonra da Allah´ın izniyle hep beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi ve ekledi? ?En önemli olan bir aile olabilmek. Burada da bu aile olmanın verdiği hissiyatı yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ve bana hepiniz tek tek yaşattınız. Bütün özverinizle bu güne kadar bize destek verdiniz. Biz de elimizden geldiği kadar sizlere, çalışma hayatınızda çalışma koşullarınızda çatısı altında bulunduğumuz holdingin kurum şirketlerinde elimizden geldiğince rahat ettirmeye çalıştık. Önemli olan birlik, dirlik ve huzur olmasıdır. Huzurumuzun daim olmasını diliyoru.2017 yılı ilk 4 aylık ve ilk 5 aylık verileri gayet iyi çıktı. Bazı şirketlerimiz, özellikle üretim şirketlerimiz cirolarında yüzde 90´a varan artışları gördü. Bu artışlarda devletimizin KDV indiriminin de çok ciddi bir katkısı var. Diğer taraftan Ocak ayında biz bu ivmeyi yakalamıştık. Şimdi HES Kablo´ya da yeni atandım. Grup şirketlerimizin en yüksek cirolu şirketiydi. Maalesef onu Boytaş´a kaptırdılar. Son 4 aydır en büyük cirolu şirketimiz Boytaş fabrikamız oldu. Bunlar sizin değerli katkılarınızla oldu. Rekabet güzeldir, hele iç rekabet daha da güzeldir.2016 yılında ilk 500´e giren şirketler arasında HES Kablo 80. sırada. Gönülden tebrik ediyoruz. Bu güne kadar yaptığımız başarılar var, her birinize bu başarıdaki emekleriniz için teşekkür ediyorum. Mühim olan beraber hareket etmek ve çalıştığınız ekibe güvenmektir.Mahkeme süreçlerinde Kayyum sürecinde en başarılısı biziz. Bunların hepsi sizin sayenizde. Bu saatten sonra da çalışmalarımızda hep beraber olup, birlik olup devam edeceğiz. Şirketlerin her biri bizim için önemli, bu güzel rekabeti devam ettirip liderliğimizi pekiştirerek devam ettireceğiz."
Holding çalışanlarını temsilen iftar yemeğine iştirak eden yaklaşık 850 kişilik davetli topluluğu keyifle tamamladıkları iftar yemeği sonrası gelecek yıl yeniden buluşmak üzere sözleşerek ayrıldılar?
HABER: S.ERDOĞAN



"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı