BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI ATİLA :

BORNOVA BELEDİYE BAŞKANI ATİLA :

?BU ORTAMDA SEÇİME GİDİLMESİ DOĞRU DEĞİL? ...

İzmir Bornova İlçesinin Kayseri asıllı Belediye Başkanı Olgun Atilla referandum çalımları kapsamında geldiği ilimizde Chp İl Teşkilatı ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret etti. Ziyaretler esnasında referandum sürecini değerlendiren Atilla ?Bu ortamda bir seçime gidilmesinin çok doğru olduğunu düşünmüyorum.? ifadelerini kullandı.
İzmir Bornova İlçesinin Kayseri asıllı Belediye Başkanı Olgun Atilla referandum çalımları kapsamında geldiği ilimizde ilk olarak Chp İl Teşkilatını ziyaret etti? İl Başkanı Feyzullah Keskin ve CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık tarafından ağırlanandı?
Ziyarette konuşan İl Başkanı Keskin Avrupa Birliği ülkelerinin Türk bakanlara karşı olan tavrını doğru bulmadıklarını belirterek ?Hiç kimse Türk milletinin onurunu o şekilde zedeleyemez? ifadesini kullandı?
Kayseri asıllı Belediye Başkanı Olgun Atilla ise ?Bu ülkenin her zaman kurtuluşu için yürekten katkısını koymuş bir toplumun içinde bulunuyoruz. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz? diye konuştu?.
İzmir Bornova İlçe Belediye Başkanı Olgun Atilla ikinci ziyaret durağı ise Kayseri Gazeteciler Cemiyeti oldu? Konuk Başkan Atilla buradaki değerlendirmesinde ise ?Hepimiz biliyoruz ki memleketimizin en büyük derdi işsizlik ve aş derdidir. Başka bir önemli konu da terör ve güvenlik sıkıntısıdır. Bu ortamda bir seçime gidilmesinin çok doğru olduğunu düşünmüyorum.? ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, ?16 Nisan´da yapılacak olan referandum öncesinde Türkiye´yi çok hararetli bir dönem bekliyor. Bugünde bizleri İzmir Bornova İlçe Belediye Başkanı Olgun Atilla Bey ziyarete geldiler. Ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Seçim çalışmalarınızda da sizlere başarılar diliyorum? dedi.
HABER : U. ALTUNER



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı