BOLU HAZIRLIKLARI BAŞLADI!

BOLU HAZIRLIKLARI BAŞLADI!

25.hafta mücadelesinde Giresunspor’a 2-1 mağlup olarak tesislerine dönen Kayseri Erciyesspor’da, Boluspor hazırlıkları yapılan tek idman ile başladı.

 Giresunspor karşısında kaybedilen puanları Boluspor maçında alınacak galibiyet ile telafi edeceklerini söyleyen mavi-siyahlıların Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk, “Antrenmanlarımıza başladık ve Boluspor’a konsantre olduk.” dedi.

 

Bank Asya 1. Lig’de üst üste iki galibiyet alan ve geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanından eli boş dönen Kayseri Erciyesspor’da Boluspor maçının hazırlıkları kulüp tesislerinde yapılan idman ile start aldı. Antrenman öncesi takım oyuncuları ile kısa bir konuşma yapan mavi-siyahlıların Teknik Direktörü Kemalettin Şentürk, kazanmak zorunda oldukları bir maça hazırlandıklarının altını çizerek “Sahamızda oynayacağımız Boluspor maçının hazırlıklarına başladık.” dedi.

 

Hürriyet Yeniköy’de bulunan kulüp tesislerinde yapılan tek idman ile antrenmanlara başlandığını söyleyen Şentürk, “Giresunspor maçını geride bıraktık. Bu maçtan mağlubiyetle ayrıldığımız için üzgünüz. Saha içi faktörlerine takılmadan ve moralimizi bozmadan Boluspor hazırlıklarına başladık. Önümüzde önemli bir maç var. Kadromuzda ufak sakatlıklar var ancak maç saatine tam kadro sahada olmak niyetindeyiz. Boluspor’u yenerek yolumuza devam etmek istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

 

KAYSERİ ERCİYES, TELAFİ PEŞİNDE

 

Giresunspor maçında, Insa Sally’nin kırmızı kart görerek cezalı duruma düştüğünü ve Serkan Çalık’ın sağ ayak bileğinde bir sakatlık oluştuğunu hatırlatan Şentürk, Boluspor maçı için taraftara da seslenerek “Giresunspor maçında genç orta saha oyuncumuz Insa, gördüğü iki sarı kart sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu hafta cezalı durumda. Serkan Çalık ise kendisine yapılan sert hareket sonrası yerde kaldı ve değişiklik yaparak oyuna devam ettik. Bu hafta sonu için Serkan’ın iyileşme adına elimizden geleni yapacağız. Kaptan Emrah Bozkurt’a da Boluspor maçında görev vermeyi düşünüyoruz. 90 dakika olmasa da faydalanacağımız kadarıyla ve oyunda kalmak istediği süre kadarıyla kaptanı sahada görmek isteriz. Ancak kendisini de sakatlık durumundan dolayı zorlamak istemiyoruz. Önemli ve iyi bir oyuncu. Taraftarımızı da Boluspor maçında yanımızda görmek istiyoruz. Onlarında destekleri ile Boluspor’u evine eli boş göndermek istiyoruz.” şeklinde konuştu. (Spor Servisi)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’