BAŞKAN MEMDUH BÜYÜKKILIÇ,

BAŞKAN MEMDUH BÜYÜKKILIÇ,

BİR GÜNDE BEŞ İLÇE GEZDİ

Kayseri´nin Akkışla, Sarıoğlan, Felahiye ve Özvatan ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen  Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, İlçelerde ve kırsal bölgelerde gerçekleştirilecek projelerini anlattı. Büyükkılıç Mahalle halkının istek ve şikâyetlerini de dinledi.

İlçelerin öncelikle ulaşım sorunlarının çözüleceğini; çünkü güvenli ve seri ulaşım ile birçok sorunun kendiliğinden çözüm bulacağını belirten Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçelerde temel olarak yerinde hizmet ve bölgesel kalkınmaya öncelik tanıyacaklarını ve bu kalkınma modeli ile projeleri gerçekleştireceklerini kaydetti.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç İlçelerin Kayseri bölge şehri olması  ve şehir bütünlüğü açısından çok önemli olduğunu, kalkınmayı ilçelerde başlatarak şehir merkezlerinde yığılmaları önleyeceklerini ifade ederek konu ile ilgili o olarak şu açıklamalarda bulundu:

?Bu hafta içinde 4 ilçemizi gezdik. Bugün de yine dört ilçemizi gezerek durum tespitinde bulunuyoruz. İlçelerde sizleri ziyaret ederek hem sohbet ediyor hem de var olan talepleri tespit ediyoruz.  Mahalle statüsünü kazanmış köyler bizler için çok önemli. Çünkü artık bir ilçeye bağlı olarak hizmet alacaklar. Önceliğimiz her yerleşim bölgesine aile sağlık merkezi, 112 acil servisi olmak üzere okullarda eğitim verilen alanlarda fiziki yapıyı yenilemek ve belli bir standart haleni getirmektir. İlçelerimizde eğitim yatırımlarına önem vereceğiz. Tarımı destekleyen yatırım ve sanayi tesislerin kurulmasına öncülük edeceğiz. Bölgelerde ürünler için festival ve fuarlar düzenleyeceğiz. Topyekun kalkınmaya ilçelerden başlayacağız. Bize inanın, güvenin.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi