BOĞAZKÖPRÜ İLE ORGANİZE SANAYİ YOL DÜZENLEMESİ

BOĞAZKÖPRÜ İLE ORGANİZE SANAYİ  YOL DÜZENLEMESİ

- Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara ve Adana istikametinden Kayseri ilimize giriş yapan yolda yeni bir düzenleme yapılacağını bunun için yol planlaması yapıldığını bildirdi.

Melikgazi Belediyesi olarak şehrin imajına büyük önem verdiklerini, çükü bir şehrin giriş bölümlerinin o şehre girenler için ilk imaj ve fikir verdiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Boğazköprü mevkisi ile Organize Sanayi Girişi arasında yer alan 7 km. yol üzerinde yeni bir planlama yapacaklarını belirtti.
7 km.yolun çok geniş olduğunu ve çevresinde bulunan alanlara bağlantı yollarının yetersiz olduğunu, ayrıca yol kenarlarında kaldırım bulunmadığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi;
“Melikgazi Belediyesi olarak trafik güvenliğine önem veriyoruz. Özellikle seri, güvenli ve akışkan bir trafik için yeni yollar açıyor ve alternatif yollar oluşturuyoruz. Kayseri ilimize giriş istikametinde yer alan ve şehrin batı bölümünde bulunan Boğazköprü mevkisi ile Ambar semtinde bulunan Organize sanayi Girişi arasında trafik güvenliği öncelikle olmak üzere, çevre düzenlemesi, kent giriş estetik görünüşü ve bağlantı yolları için ışıklı kavşak düzenlemeleri yapılacaktır. Belediye olarak bu yönde planla yapıldı ve çeşitli projeler oluşturuldu. Bu projeler oluşturulan komisyonca değerlendirilecek ve yol düzenleme çalışmasına başlanılacaktır. 7 km. uzunluğundaki yol adeta bir bahçe ve kent bütünlüğüne dönüştürülecektir. Belediye olarak Osman Kavuncu parkının 5. Etap çalışması ile bu yol düzenlemesi bütünleşecektir ”



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”