BİZLER ESKİ YÖNETİMLERİ KARALAYAN BİR YAPIDA DEĞİLİZ

BİZLER ESKİ YÖNETİMLERİ KARALAYAN BİR YAPIDA DEĞİLİZ

Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı ve Kayseri Ticaret Odası Başkan Adayı Ömer Gülsoy, "Kayseri Ticaret Odasını gerçekten hakettiği yere taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Kayseri Ticaret Odasında bizler tabi eski yönetimleri karalayan bir yapıda

Kayseri Ticaret Odası'nın 100 yılı aşkın zamandır hayatını idame ettiren ulu bir çınar olduğunu belirten Gülsoy, "Kayseri Ticaret Odası, kuruluşundan bugüne kadar gelişimini tamamlayarak gelmiştir. Buradan özellikle odamızın kurucularını rahmetle anıyor, bu zamana kadar görev yapan tüm yöneticilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Tabi ki Kayseri Ticaret Odasında özellikle 1980'li yıllardan sonra daha çok gelişmeye başlamış, dünya düzenine ayak uydurmuş ve Türkiye'nin sayılı odalarından ilk 5'e girmiş, Avrupa normlarını yakalamış bir ticaret odasıdır" ifadelerini kullandı.

"Kayseri Ticaret Odasında görev yapan bütün yöneticilerimiz bu bayrak yarışında aldıkları görevi bir üst seviyeye çıkartmışlardır" diyen Gülsoy, "Tabi ki Kayseri Ticaret Odasında bizde onlardan alacağımız bayrağı en iyi yere taşımak için bir gayret göstereceğiz ve çalışacağız. Bizler eski yöneticilerimizin tecrübelerinden mutlaka faydalanacağız. Bizler eskiye sahip çıkan yeni ile bütünleştiren, onların tecrübesi bizim enerjimiz ile yoğrulup Kayseri Ticaret Odasının daha iyi ve Kayseri Ticaret Odası üyelerine daha iyi hizmet vermenin çabası içerisinde olacağız. Bu nedenle bizler onlardan aldığımız görevi daha iyi yerlere taşımanın gayreti içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da