BİZ HİZMETİ ALDIĞIMIZ OY`A GÖRE DAĞITMIYORUZ

BİZ  HİZMETİ ALDIĞIMIZ OY`A GÖRE  DAĞITMIYORUZ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri ziyareti kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştiridi. İlk olark Organize Sanayi Bölge Başkanlığı`nı ziyaret eden Bakan Yıldız daha sonra His Teksil ve Simfer ziyaret edip, Kayseri Park AVM`de turunu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız`ın , Organize Sanayi Bölgesi, His Tekstil, Simfer ve Kayseripark ziyaretlerinde Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ile  İsmail Tamer, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de eşlik etti.

 

İlk olarak Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hasyüncü’yü makamında ziyaret eden Bakan Yıldız medya mensuplarına kapalı gerçekleşen  bu ziyaretin  ardından His Tekstil`e gitti.

His Tekstil’de işçilere hitap eden Bakan Yıldız, Türkiye’de ilk defa vatandaşın oylarıyla Cumhurbaşkanı seçileceğini hatırlatarak, “ bunun ileri demokrasilerde uygulanan bir yöntem olduğunu hep biliriz. Türkiye son 12 yıldan bu yana iktidarlığımız döneminde birçok değişikliğe sahne oldu. Ak Parti iktidarımıza teveccüh edenler, tercih edenler olduğu gibi ‘oy’larını başka partiye kullananlar oldu. Bu son derece tabi ve doğaldır. Herkes aynı partiye ‘oy’ verecek bir kayde yok. Ama bir müddet sonra Türkiye öyle bir noktaya geldi ki, Türkiye’deki oluşan istikrarın oluşmasına ‘oy’ veren,  ‘oy’ vermeyen herkes kendini borçlu hissetti. Niçin? Çünkü biz aldığımız ‘oy’ oranına göre hizmet dağıtmıyoruz. Biz ‘oy’u hangi oranda alıyorsak alalım, ‘Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Hatay’a varıncaya kadar hizmeti herkese dağıtıyoruz.  Bunu da böyle yapmamız lazım. Peki mutlaka dikkatinizi çekmiştir, son 12 yılda Pazar gününü’ de dahil ederek söylüyorum. 3 genel seçim 3 yerel seçim ve 3 tane de referandum. Olmuş olacak. Bu 9 tane adı seçim olan halkımızın tercihlerini ‘oy’larını, Avrupa Ülkeleri’de dahil olmak üzere çok fazla yükseldiği görünmez. Niçin yükseliyor ‘oy’lar? Kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne ‘oy’vermez. Vermemesi de lazım. Doğru yapıyorsa onu destekleyeceğiz. Yanlış yapıyorsa onu desteklemeyeceğiz. Genel tercihimiz bundan dolayı” değerlendirmesinde bulundu...

 

Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise, “Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanı yanı ‘cumhur’ seçilmesi için buradayız. Yeni Türkiye’nin mimari, yeni geleceğimizi çok daha ilerlere götürebilecek, Türkiye’yi muhasır medeniyet seviyesine getirebilecek bir dönemin başlangıcını hep beraber yapacağız” diye  konuştu..



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı