BİSİKLETİN KALBİ ERCİYES´TE ATTI

BİSİKLETİN KALBİ ERCİYES´TE ATTI

İLİMİZ SPORCULARINDAN TÜRKİYE DERECELERİ GELDİ .

Gençlik Hizmetleri ve Spor Etkinlikleri Kulübü sporcularından MTB Cup Bisiklet yarışlarında Türkiye dereceleri geldi.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanlığı tarafından Kayseri´de düzenlenenUluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Kupası müsabakaları tamamlandı. Şampiyonanın ilk gününde CrossCountry Eleminator yarışları gerçekleştirildi. 552 metre uzunluğundaki parkurda pedal çeviren bisiklet sporcuları kıyasıya mücadele ederek bitiş çizgisine ulaştı. Heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışların sonucunda birinci Oğuzhan Tiryaki, ikinci Abdulkadir Kelleci, üçüncü ise Yunus Emre Yılmaz oldu.

Şampiyonanın ikinci gününde ise gününde CrossCountry Olimpic yarışları yapıldı. Uluslararası ve ulusal düzeyde yapılan yarışlarda toplamda 145 bisiklet sporcusu mücadele etti. Kayseri takımımızın üst düzey performans sergilediği yarışlarda İl Müdürlüğü Bisiklet Antrenörü Hasan Bayraktar´ın Yıldız Bayanlarda mücadele eden sporcularından Funda Taşkın Türkiye Şampiyonu olurken Sıla Doğan aynı kategoride Türkiye 3.sü oldu.

Uluslararası Erciyes Dağ Bisikleti Kupası müsabakalarının son gününde Downhill Türkiye Şampiyonası ve Downhill UCI Şampiyona yarışları yapıldı. Müsabakaların son gününde gerçekleştirilen Downhill Türkiye Şampiyonası´nda Emirhan Eroğlu birinci, Erol Uludağ ikinci, Ramazan Emre İçöz üçüncülüğü elde ederken kadınlarda ise birinci Eda Konuk, ikinci Merve Pelin Bayram, üçüncü ise Asuman Burcu Balcı oldu. Erciyes Bike park, Downhill şampiyonasının bir ayağına ev sahipliği yaparak ülkemizi de ilk defa bu kategoride uluslararası arenada başarılı bir şekilde temsil etti. Uluslararası düzeyde ülkemizde ilk kez yine Erciyes´te yapılan Downhill UCI Şampiyonası´nda birinci Hosseın Zanjanıan, ikinci Erol Uludağ, üçüncü ise Ramazan Emre İçöz oldu.

Zorlu ve çekişmeli geçen üç gün sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Kayseri Erciyes A.Ş. Yön. Krl. Bşk. Dr. Murat Cahid CINGI ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Genel Sekreteri Mehmet Açak tarafından verildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak