BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ´NDEN TUR OPERATÖRLERİ ERCİYES´İ GEZDİ.

BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ´NDEN TUR OPERATÖRLERİ ERCİYES´İ GEZDİ.

KÖRFEZ´İN YENİ GÖZDESİ ERCİYES


Erciyes´in Birleşik Arap Emirlikleri´nin Al Ain ve Abu Dabi kentlerinde yapılan Turizm Workshop organizasyonunda tanıtılmasının ardından bir grup tur operatörü Kayseri´ye geldi. Erciyes´i gezen tur operatörleri, kayak turizminde artık Avrupa ülkelerini değil Kayseri´yi tercih edeceklerini belirtti.
Birleşik Arap Emirlikleri´nden gelen tur operatörleri Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi´ni gezdi. Dubai, Al Ain ve Abu Dabi emirliklerinde gelen turizmcileri Erciyes´te karşılayan Erciyes A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler, konaklama tesisleri, kayak pistleri, mekanik tesisler ve sosyal alanlar hakkında detaylı bilgiler verdi.
Abu Dabi´de faaliyet gösteren bir turizmci Kayseri´ye gelmekten çok memnun kaldıklarını belirterek, "Buradaki tesisler çok iyi. Birleşik Arap Emirlikleri´nde insanlar kar görmediklerinden onlar için farklı bir deneyim olacak. Döndüğümüzde paketler hazırlayarak ülkemizdeki insanlara burayı tanıtacağız" dedi.
Ortadoğu´daki insanların genellikle Avrupa´daki kayak merkezlerini tercih ettiklerini belirten bir başka tur operatörü de "Ancak biz Kayseri ve Türkiye´yi tanıtarak Ortadoğu insanlarını bu bölgeye yönlendireceğiz. Gördüklerimizden çok memnun kaldık. Bölgeyle çalışmaya başlayacağız" şeklinde konuştu.
Hayatında ilk kez kar gördüğünü belirten bir başka turizmci de "Burası ayrıcalıklı bir yer. Avrupa yerine Türkiye´yi tercih edeceğiz. Çünkü Türkiye kültürel anlamda da bize daha yakın bir ülke" dedi.
Erciyes A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yücel İkiler ise Erciyes´i gören tur operatörlerinin tesislerden, imkanlardan, Kapadokya bölgesinden ve şehrimizin diğer tarihi ve turistik bölgelerinden çok etkilendiklerini ifade ederek "Birleşik Arap Emirlikleri´nin aşırı sıcak bir ülke olması nedeniyle doğal klimatize bir ortam olan Erciyes Dağı hem yaz faaliyetleri, hem de kış faaliyetleri için bulunmaz bir nimet konumunda. Kayak için İsviçre´ye ve Avusturya´ya giden körfez ülkelerindeki Arap turistler bundan sonra inşallah Erciyes´i tercih edecekler" diye konuştu.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti