BİR YIL İÇİNDE BİTECEK

BİR YIL İÇİNDE BİTECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki sağlıklı yaşam için spor” etkinlikleri kapsamında parklarda spor yapan kadınlarla Erciyes'te kahvaltılı toplantı'da bir araya geldi.

. Başkan Özhaseki burada Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu projelerle ilgili davetlilere bilgiler verdi. Özhaseki, Cırğalan mahallesinde yapımı devam eden Anadolu harikalar diyarı projesinin bir yıl içinde biteceğini söyledi.

   Sağlıklı yaşam için spor etkinlikleri kapsamında parklarda spor yapan kadınlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kahvaltılı toplantı'da yapımı devam eden projeler hakkında bilgiler verdi.

     Programın açılışı öncesinde Erciyes A.Ş. genel Müdürü Dr.Murat Cahit Cınğı, Erciyes Master projesi hakkında sunum gerçekleştirdi.

  Daha sonra konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Kayseri'de olup ta Erciyes'i dahi görmeyenler için böyle bir etkinlik düzenledik dedi. Özhaseki, faal durumda 24 park'ta spor yapıldığını ve bu sayınında artacağını söylerine ekledi. Başkan Özhaseki, önceki gün İstanbul'da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le, Abdullah Gül Üniversitesiyle ilgili bir toplantıda bir araya geldiklerini söyleyerek kendisinin orada kalmayıp  kadınlarla yapılacak olan toplantı için erken geldiğini belirtti.

Başkan Özhaseki, konuşmasında yapımı devam eden projeler hakkında da bilgiler verdi.  Erciyes master projesini  yaklaşık 275 milyon euro'luk  bir proje olduğunu ve projenin yapımının bitmesiyle birlikte 12 ay doluluk sağlayacak binlerce insanın ve  turistin Kayseri'ye geleceğini söyledi. Özhaseki, Cırğalan da yapımı devam eden Anadolu Harikalar diyarı projesi hakkında da bilgiler verdi.  Özhaseki, 716 Bin  metrekarelik alanda inşaatın devam ettiğini ve bir yıl içinde de projenin hayata geçeceğini hatırlattı. Başkan Mehmet Özhaseki harikalar diyarında sadece hayvanat bahçesinin alt yapısı için  20 trilyon harcanacağını  sözlerine ekledi.

      Alt yapıda sorunumuz yok diyen Özhaseki, Kale projesinin de devam ettiğini söyleyerek kale projesi tamamlandığında şehrin tarihi, kültür mekanının ortaya çıkacak diye konuştu.

    Başkan Mehmet Özhaseki, Kayseri de ki gelişmeyi kendi ailesinden verdiği örneklerle anlatarak 1982 yılında eşi ile evliğini o yıllarda Pazar günleri hanımların dışarıya dahi  çıkılmasının garip karşılandığını hatırlattı. Özhaseki Allaha şükür geldiğimiz güne baktığımızda  gece 12 ye kadar parklarda  spor yapılacak ortamların oluştuğunu söyledi.

      Özhaseki konuşmasının sonunda yapımı devam eden projeler bittiğinde herkesin Kayseri de yaşamak için can attığı keyif aldığı bir ortam olacak diye konuştu.

     Konuşmaların sonunda Başkan Özhaseki'ye hanımlar tarafından günün anısına çiçek takdim edildi. Özhaseki daha sonra programa katılan hanımlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Başkan Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 21-23 haziran tarihleri arasında Kayseri'ye geleceğini ve Sümer kampüsün de incelemelerde bulunacak dedi. Başkan Özhaseki Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül  3 günlük ziyaret için baba ocağı Kayseri'ye gelecek bu ziyaret Resmi bir ziyaretten çok baba ocağında ailesi, yakınlarıyla görüşecek. Cumhurbaşkanımız  Organize Sanayi bölgesinde yeni açılan fabrikaları da gezecek dedi. Özhaseki Gül'ün Nuh Naci Yazgan Üniversitesi kampusunda ve kendi adını taşıyan üniversitenin Sümer kampusunda incelemeler yapacağını da belirtti.  

Başkan Özhaseki terminal satışı hakkında da bilgiler vererek düşündüğümüz fiyatları bulamadık bulmak için gayret ediyoruz eskiden sadece ihale ilanları ile duyurulurdu şimdi özel kişilere telefon açarak haberler gönderiyoruz düşündüğümüz rakamı tutturmaya çalışıyoruz dedi. Özhaseki, Önümüzdeki günlerde yeni alıcılar çıkabilir çıkmazsa yine satmak için deneriz yoksa bizim malımız hizmete sıkıntısız bir şekilde devam etmekte diye konuştu. 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti