BİR PUANA RAZI OLDUK

BİR PUANA RAZI OLDUK

B.B.ERZURUMSPOR 1-1 HES KABLO KAYSERİSPOR

HES Kablo Kayserispor ligin 24.haftasında deplasmanda karşılaştığı B.B. Erzurumspor maçından 1-1 beraberlikle ayrılarak bir puana razı oldu ve puanını da 24’e çıkartmış oldu.

Süper Lig’de 24.hafta da deplasmandan B.B. Erzurumspor’la karşılaşan HES Kablo Kayserispor maçtan 1-1 berabere ayrılarak 1 puana razı oldu. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun yönettiği maçta golleri 28.dakikada penaltıdan Aatif Chahechouhe ve 72.dakikada İlhan Parlak kaydetti.  

Maçın ilk anlarından itibaren baskılı bir oyun ortaya koyan B.B. Erzurumspor, saha içindeki baskısını ilerleyen dakikalarda da sürdürmesini bildi. HES Kablo Kayserispor’da futbolcular bu baskılı oyun nedeniyle kendi sahasından çıkmamakta ve savunma ile karşılık vermeye çalıştı. 12.dakika da B.B. Erzurumspor önemli bir atak gerçekleştirdi. Bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yakalayan Erzurum da ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Arvydas Novikovas’ın vuruşunda top defansın müdahalesiyle savuşturuldu. Karşılaşmanın 27. dakikasında maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Daniel Avramovski tarafından ceza sahası içinde sağ çaprazda topa elle müdahale edildiğini belirterek penaltı noktasını gösterdi. 28.dakika da penaltı atışını kullanan Aatif Chahechouhe, penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçiriyor. Karşılaşmanın 34.dakikasında Yaw Ackah, yaptığı sert hareket sonrasında sarı kart gördü. İtirazları ve rakiple tartışmasına devam ettiği için ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı ve Erzurumspor bu dakikadan sonra 10 kişi kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısının uzatmalarının son dakikasında Kayserispor ceza sahası hemen önünden bir serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Besard Sabovic’in şutunda top direkten döndü ve Kayserispor beraberlik şansını kaçırdı. İlk yarı bu atış sonrasında 1-0 Erzurumspor’un skor üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı Kayserispor’un vuruşu ile başladı. Bu yarıda rakibin 10 kişi kalması ve sahasına çekilmesini iyi değerlendiren sarı-kırmızlılar atak oyunla gol aradılar. Maçın 72.dakikasında İlhan Parlak ceza sahası içine girerken savunmadan seken topu önünde buldu vuruşunda topu ağlara gönderdi ve skoru 1-1 yaptı. Bu golden sonra ataklar olsa da sonuç değişmedi ve HES Kablo Kayserispor deplasmanda Erzurumspor’la 1-1 berabere kalarak bir puana razı oldu.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’