BİNGÖL TİCARET´İN

BİNGÖL TİCARET´İN

?ESKİYİ GETİR YENİYİ GÖTÜR´ KAMPANYASI HIZ KESMİYOR?

Beyaz eşya denilince akla ilk gelen firmalardan biri olan Bingöl Ticaret´in, eski beyaz eşyaları yenileriyle değiştirdiği ?Eskiyi getir, yeniyi götür´ kampanyası hız kesmeden devam ederken, haber ekibimize kampanyayı değerlendiren Bingöl Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bingöl, ? Ekim ayı sonuna kadar hemşehrilerimiz eski beyaz eşyalarını uygun fiyat ve ödeme koşulları ile yenileyebilirler.? ifadesini kullandı?

Beyaz eşya denilince akla ilk gelen firmalardan biri olan Bingöl Ticaret´in eski beyaz eşyaları yenileriyle değiştirdiği ?Eskiyi getir, yeniyi götür´ kampanyası hız kesmeden Kayserililerin evlerini şenlendirmeye devam ediyor.

Markası ne olursa olsun eski beyaz eşyaların belirli bir ücret mukabili alınıp, yerine Beko marka yeni ürünlerin verildiği kampanya ile ilgili olarak ilimiz kamuoyunu bilgilendirerek, kampanyadan faydalanmaya davet eden Bingöl Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bingöl, Bingöl Ticaret olarak temel felsefelerinin müşteri memnuniyeti olduğunu vurgulayıp, ekim ayının başında başlattıkları eskiyi getir - yeniyi götür kampanyasının devam ettiğini hatırlatarak şunları kaydetti: ?Bingöl Ticaret olarak şehrimizde 40 yıllık iş hayatımın 30 yılını Beko bayisi olarak sürdürmekteyim. Değerli Kayseri halkımıza 1 Ekim ?den itibaren bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, fırın ve kurutma makinelerinde değişim kampanyası başlattık. Kampanyamız ekim ayının sonuna kadar devam edecektir. Markası ne olursa olsun eski ürünler alınacak, yerine istenilen ürün verilecektir. Ayrıca çamaşır makinesi ile kurutma makinesi alan müşterilerimize ekstra 700 TL´lik indirim sağlanacak, bu arada eski ürünü olmayan müşterilerimize de özel indirimlerimiz olacaktır. Bingöl Ticaret olarak temel felsefemiz müşteri memnuniyetidir, her konuda müşterilerimize azami titizlikle özen gösteriliyor. Bingöl Ticaret olarak Beko markası ile hemşerilerimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Tüm Kayseri halkımızı Bingöl Ticaret´e bekliyoruz. Bu tarz kampanyalarımızla ileriki günlerde de hemşehrilerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğiz?

Öte yandan ilimiz sakinlerinin kampanyaya olan ilgilerinin oldukça yoğun olduğu dikkatlerden kaçmazken, Bingöl Ticaret çalışanlarının müşterilerle olan özenli diyalogları da takdir topladı?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor