BİLGENESİL OKULLARI'NDA LGS MORAL ETKİNLİĞİ

BİLGENESİL OKULLARI

DÖNGEL, “ÖĞRENCİLERİMİZİN HEP YANINDAYIZ”

Özel Bilgenesil Okulları Liselere Geçiş Sistemi (LGS)Sınavı öncesi öğrencilerine moral etkinliği düzenledi. Etkinlikte öğrenci ve öğretmenler birlikte kahvaltı yaptılar.

Binlerce öğrencinin ter dökeceği LGS sınavına sayılı günler kaldı. 6 Haziran günü gerçekleşecek sınav öncesi öğrencilerinin moralini yüksek tutmak isteyen Özel Bilgenesil Okulları yönetici ve öğretmenleri kahvaltı etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliğe yöneticiler, öğretmenler ve sekizinci sınıf öğrencileri katıldı.

Etkinlikte konuşan Bilgenesil Okulları Eğitim Koordinatörü Ülkü Döngel şunları kaydetti.  "6 Haziranda gerçekleşecek 2021LGS'ye sayılı günler kaldı. Bu süreçte çocuklarımızın moral ve motivasyona oldukça ihtiyacı var. Bu nedenle bugün kahvaltı etkinliği düzenledik. Çocuklarımız sınav hazırlık ortamından biraz olsun uzaklaşıp birlikte keyifli vakit geçirdiler, moral motivasyon buldular, önümüzdeki haftada  da bir takım etkinlikler planlamaktayız. Yoğun ve verimli bir eğitim öğretim dönemi geçirdik. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve bizlerin her daim yanında olan velilerimiz çok emek verdiler" dedi.

Başarılarının daim olmasını dilediklerini söyleyen Ülkü Döngel, "Çocuklarımız ve bizler yoğun  verimli bir eğitim ve öğretim dönemi geçirdik. Pandemiden dolayı farklı bir dönem yaşadık, bu süreçte bizler "DYK"lar ve  bakanlığımızın tanıdığı yüz yüze eğitim imkanları sayesinde sekizinci sınıflarımızla kesintisiz bir  eğitim öğretim yılı geçirdik. Gerek rehberlik servisimiz ve danışman öğretmenlerimiz gerekse öğretmen arkadaşlarımız hepsi çok emek verdiler, çocuklarımız çok gayret gösterdiler. Yavaş yavaş sona yaklaştık. Son günlerimizde sabahları yine LGS provası şeklinde seri denemeler gerçekleştiriyoruz, bunların hepsi çok kaliteli yayınlar. Öğleden sonra ise bu denemelerle ilgili öğrencilerimizin çözemediği sorular, yanlış soruları ya da boş sorularına birebir dönüş imkanı sağlıyoruz. Öğretmen arkadaşlarımız ve bizler çocuklarımızın her zaman yanındayız."

Son olarak Ülkü Döngel öğrencilerine güvendiğini ve hep yanlarında olduklarını belirterek sınavda başarılar diledi.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı