BİLGENESİL OKULLARI´NDA

BİLGENESİL OKULLARI´NDA

MEZUNİYET HEYECANI

Özgün ve Tematik okulculuğun ilimizdeki öncüsü Bilge Nesil Okulları, mezuniyet heyecanı yaşadı. Okulunu bu sezon bitiren 8.sınıflar mezuniyet yemeğinde aileleriyle bir araya geldiler.

Kayseri´ye eğitim anlayışı ile yeni bir soluk getiren Bilgenesil Okulları, yeni mezunlar vermeye devam ediyor. İlkokul ve ortaokul eğitimi veren Bilgenesil Okulları, 8.sınıf mezuniyet yemeğinde bir araya geldi. Fier restorantta gerçekleştirilen etkinliğe, okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Mezuniyet töreni, 8-D sınıfı öğrencilerinden Ahmet Dinçer´in okuduğu dua ile başladı.

Törenin açılış konuşmasını Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel yaptı. Döngel konuşmasında, şunları kaydetti: ?Ramazan-ı Şerif´in manevi atmosferi, tuttuğumuz oruçların sevabı inşallah devletimizin milletimizin dirliğine düzenine Türk İslam dünyasındaki akan gözyaşlarının sona ermesine vesile olsun. 2017-2018 öğretim yılının sonunda tertiplemiş olduğumuz mezuniyet programımız inşallah çocuklarımızın bundan sonraki yeni bir öğretim hayatlarının başlangıcında iyi bir vesile olur. Değerli velilerimiz; emanet olarak bize verdiğiniz kıymetli evlatlarınızı bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim ve diğer personelim ile hizmet ederek, onların kendinden daha emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle adım atabilme kabiliyetine erişmiş, görgülü, yaşamayı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu birer birey olarak tekrar size teslim ve takdim ediyoruz.

Sevgili gençler; okula başladığınız ilk günden beri eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız. Sizden sahip olmanızı istediğim dört şey var: Birincisi; sağlığınız, ikincisi; mutluluk, üçüncüsü; ahlaklı ve başarılı olmanız, dördüncüsü de; değişime ve gelişime açık olmanızdır. Elbette bizim geleceğimiz ve güvencemiz de sizlersiniz. Bu gerçeği ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ? Bütün umudum gençliktedir? diyerek bu ülkeye ve bu ülkenin tarihsel birikimiyle beraber bugünkü yaşayan ve yaşatılması gereken değerleri siz kıymetli gençlerimize emanet olarak bırakmıştır. Bilgenesil Okulları, yarınların büyük ve güçlü Türkiye´sini gerçekleştirecek ve kuracak Kayseri ilimizin en önemli eğitim kurumlarından birisidir. Dolayısıyla bu gecenin bizlere yakışır düzeyi yüksek mutlu bir gece olarak hepimizin anılarında yer almasını temenni ediyorum.?

Velilerden Sefura Çetinkaya, teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Ardından Öğrencilerden Atahan Boynu Kalın, okulunda geçen zamanı ve yaşadıklarını anlattı.

Son olarak kürsüye gelen Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ülkü Döngel, şöyle dedi: ?Öğrencilerimizin anılarının olduğu slaytı izledikten sonra kağıttan bir şeyler okumak çok zor. Çocuklarımızla birlikte farkına varmadan, çok anı biriktirmişiz. Bilgenesil´e başladığınız daha dün gibi okula geldiklerini hatırlıyorum da gerçekten daha dün gibi. İnşallah Bilge Nesil ailesi olarak çocuklarımıza güzel şeyler hissettirmişizdir.?

Konuşmaların ardından 8.sınıf öğrencisi 58 öğrenciye mezuniyet belgeleri, sınıf öğretmenleri tarafından verildi. Okul derecesi yapan öğrencilere plaketleri, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel tarafından takdim edildi.

Tören pasta kesimi ve öğrencilerin kep atması ile son buldu.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı