BİLGENESİL OKULLARI BAŞKANI DÖNGEL:

BİLGENESİL OKULLARI BAŞKANI DÖNGEL:

KURDUĞUMUZ SİSTEMİN KARŞILIĞINI BULDUĞUNA İNANIYORUZ

Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel kurdukları sistemin inceliklerini anlattı. Özel okul mantığının her kesim tarafından farklı yorumlanmasına karşın kendisinin vatansever bir eğitimci olarak güzel hizmet verenlerin her zaman desteklenmesinin gerekliliğinin altını çizdi.

Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel yapmış olduğu açıklamada; ?Bilgenesil Okulları olarak bizler kamunun taleplerini dikkate alarak kurduğumuz sistemin artık karşılık bulduğuna inanıyoruz. Ben vatansever bir eğitimci olarak şunu istiyorum özel okulcu tüm arkadaşlar güzel hizmet versinler bizde arkasında ve yanında duralım´ dedi.

Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel yapmış olduğu açıklamada; ?Özel okullar ülkemizde Devlet tarafından azami ölçüde desteklenmektedir. Avrupa da ki standartları yakalamak istiyoruz. Devletimizde bu hususta gereken önemi gösteriyor´ diyerek şunları kaydetti: ?Devletin özel okullara gösterdiği önem kadar da kamuya önem göstermesi ve verdiği hizmetin kalitesini yükseltmesi gerekir. Yeni nesil veli portföyü de öğrenci portföyü de değişti. Öncelikler değişti, beklentiler farklılaştı. Çocukların özelliklerin de değişti. Bir kere özel okuldan gelen her öğrenci bizden üç şey istiyor. Birincisi beni sevin, ikincisi beni muhatap kabul edin ve bana değer verin, üçüncüsü de sıkıştığım yerde bana destek verin. Biz sistemimizi buna göre oluşturduk. Bu vesileyle okulumuz sınıf dersleri dışında çocuklarımızın özüne dönük akademik eğitimin yanında değerler eğitimi de veriliyor. İlkokulda da ortaokulda da her hafta öğrencilerimizi tarayarak eksik kaldığı konularda bizzat özel dersler veriyoruz. Bu yönüyle öğrencilerimiz ve velilerimizde ki memnuniyet artıyor. Bilge Nesil Okulları olarak bizler kamunun taleplerini dikkate alarak kurduğumuz sistemin artık karşılık bulduğuna inanıyoruz. Ben vatansever bir eğitimci olarak şunu istiyorum özel okulcu tüm arkadaşlar güzel hizmet versinler bizde arkasında ve yanında duralım. Hem Kayseri´deki çocuklarımızı hem ülkedeki öğrencilerimizi toplumun geleceğini inşa edecek şekilde akademik anlamda güzel makam ve mevkilere gelebilecek nesiller yetiştirelim. Benim en büyük arzum budur. Yalnız bu ekonomik krizden ve okullaşma oranının artmasından dolayı hepimiz yeterli sayıda öğrenci bulmak da zorlanıyoruz. Arzu ederim ki Devletimiz öğrenci başına harcadığı masrafı özel okullara versin kalanının ben velilerimizin tamamlayacağına inanıyorum. Önümüzdeki eğitim öğretim yılının herkese hayırlı olmasını diliyorum. ?

HABER: MUSTAFA GÜRBÜZ



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”