BİLGENESİL, ´ENGLİSH NİGHT´ İLE BÜYÜLEDİ

BİLGENESİL, ´ENGLİSH NİGHT´ İLE BÜYÜLEDİ

Bilgenesil Okulları ?English Night´ etkinliği ile özellikle İngilizce ve Rusça dillerinde eğitim alan öğrencileri hem yarıştırdı, hem de onların dış dünyada kendilerini anlatabilecekleri yeterliliğe sahip olduklarını gösteren kısa skeç ve tiyatro oyunları

Bilgenesil Okulları, Kayseri eğitim camiasında yerini hızla sağlamlaştırmaya devam ediyor. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim veren Bilgenesil Okulları, tüm sınıfların katılımıyla İngilizce ve Rusça konusunda öğrencilerin son durumlarını, ?English Night´ gösteri ile velilerlepaylaşmış oldu.

Abdullah Gül Üniversitesi kampüs yerleşkesinde yapılan gösteri yaklaşık 3 saat sürdü. Velilerin ilgi ile izlediği gösteriler de, öğrenciler İngilizce konusunda edinimlerini sahnede velileriyle paylaştılar.

Kimisi sınavda, kimisi sahnedeki kısa tiyatro oyunlarında normal yaşamda kendilerini nasıl anlatabileceklerini velilere göstermiş oldular. Öğrencilerin dil eğitiminde hangi boyutta olduklarını net bir şekilde takip eden veliler de,onların geldikleri noktalardan hayli memnun kaldılar.

Gösteri ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Yavuz Nurhak Korkmaz şöyle dedi:

?Anaokulu, İlkokul ve Ortaokulu öğrencilerimizin bir yıl boyunca yapmış oldukları çalışmaları velilerimize ?English Night´ gecesi adı altında sunmak istedik. Burada öğrencilerimizin yarışmaları, skeçler, şarkılar gibi birçok etkinliği velilerimizle paylaşacağız ve onlarda bunları görmüş olacaklar. Güzel bir program oldu, tekrar velilerimize teşekkür ediyoruz.?

Gösteriler ilkokul 1.sınıf öğrencilerinin hazırladığı, ülkelerin tanıtımlarının yer aldığı ve öğrencilerin o ülkelere özgü kıyafetlerle sahneye çıktığı gösteri velilerden yoğuş alkış aldı.

Programın sonunda ise hazırlık aşamasında katkısı olanlara ve yarışmalarda başarılı olan öğrencilere hediyeler ve sertifikaları verildi.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı