BİLGE NESİL OKULLARI´NDA DERS ZİLİ ÇALDI

BİLGE NESİL OKULLARI´NDA DERS ZİLİ ÇALDI

ÖZGÜN VE TEMATİK OKULCULUĞUN ADRESİ YENİ BİNASINDA EĞİTİME ?MERHABA´ DEDİ

Özgün ve Tematik okulculuğun adresi Bilge Nesil Okulları, yeni hizmet binasında eğitim ve öğretim hayatına başladı. Velilerin de yoğun ilgi gösterdiği açılışta öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Bilge Nesil Okulları, 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının açılışını yeni hizmet binasında gerçekleştirdi. Yenilenen binada Ülkü-Hüseyin Döngel´e ait eğitim sistemi velileri de heyecanlandırdı.

Açılış programına Bilge Nesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel, Kampüs Müdürü Yavuz Yılmaz Korkmaz, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı. Geride kalan eğitim ve öğretim yılında TÜBİTAK projelerine katkı koyan Bilge Nesil Okulları, yeni eğitim ve öğretim yılında da, yeni başarılara imza atmak istiyor.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´ndan sonra açılış konuşmasını yapan Kampüs Müdürü Yavuz Yılmaz Korkmaz, öğrencilerin daha verimli çalışma yapabilmeleri için farklı bir ortam hazırladıklarını ve iyi bir eğitim-öğretim dönemi geçirmelerini belirterek şöyle konuştu: ?Okulumuz, Türkiye´de ilk ve tek olma özelliğine sahip özgün ve tematik okul anlayışına siz değerli öğrencilerimiz ve velilerimizin hizmetine sunmaktadır. Bu yıl Ankara´da da şubemiz açıldı. İnşallah, önümüzdeki yıllarda bu eğitim anlayışımızı diğer illere de yaygınlaştırmaya çalışacağız. Yeni eğitim yılının ilk gününde Türkiye´nin aydınlık geleceği olan gençlerimizi yetiştirecek değerli öğretmenlerimizle ve ülkemizin geleceği öğrencilerimizle birlikte olmanın heyecanı ve gururu içindeyiz. Amacımız ?Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar yetiştirmektir. Hepinizin önünde çok güzel bir örnek var, o da Mustafa Kemal Atatürk. İstersek, her şeyin en güzelini başarabiliriz. Önemli olan arzulu, sabırlı ve inançlı olmaktır. Okulumuzun amacı, Türk Milleti´nin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarını ve anayasanın temel ilkelerine dayanan demokratik, laik ve sosyal bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren yurttaşlar yetiştirmektir. Öğrencilerimizin % 19´u Fen Liseleri´ne, % 41´i nitelikli Anadolu Liseleri´ne, % 9´u Sosyal Bilimler Liseleri´ne, % 7´si Proje Anadolu İmam Hatip Liseleri´ne, % 19´u Anadolu Liseleri´ne, % 5´i de diğer liselere yerleşerek bizleri gururlandırdılar. Mezun olan öğrencilerimize gittikleri okullarında başarılar diliyoruz. Bu yılki sekizinci sınıflarımızdan da daha büyük yerlere gelmelerini bekliyoruz. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da öğretmenlerimizin aynı şevk, heyecan ve azimle görevlerini yapacağına ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçireceğimize inancımın tam olduğunu belirtmek isterim. 2018- 2019 eğitim öğretim yılı hepimize sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesi dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunarım.?

Konuşmanın ardından ilkokul birinci sınıf öğrencilerinden başlayarak sınıflara girişler başladı. Sınıfına giren yeni öğrencileri büyükleri alkışlarla sınıflarına uğurladılar.

Haber: Mustafa Gürbüz



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı