Bi Dünya Kırtasiye Talas Mevlana Da Hizmete Açıldı

Bi Dünya Kırtasiye Talas Mevlana Da Hizmete Açıldı

 

BiDünya Kırtasiye Talas eski Belediye Başkanlarından Rıfat Yıldırım ve Dünya Kuran Okuma 1. Muhsin Kara’nın ve çevre sakinlerinin katılımıyla hizmete açıldı.

Kırtasiye ürünleri ,okul gereçleri ,hediyelik eşya çocuklar ve yetişkinler için hikaye kitapları ve çok daha fazla ürünle ilimiz sakinlerine hizmet edecek olacak BiDünya Kırtasiye Talas Mevlana mahallesi’nde açıldı.

Geniş ürün yelpazesi ve sunmuş olduğu kaliteli ürünlerle fark yarataran BiDünya Kırtasiye vatandaşların kolay ulaşabileceği bir konumda olmasıyla da dikkat çekiyor.

Düzenlenen açılış Töreninde konuşan  işletme sahibi Mehmet Yılmaz 3 4 yıldır bu sektörde hizmet verdiğini ifade ederek şunları kaydetti ;Bu sektörde 3 4 yıldır hizmet vermekteyim.Daha önce farklı bir iş yapıyordum.Kırtasiye ürünlerimiz var .Hediyelik ürünlerimiz var.Parti malzemelerimiz var.Turgut Özal Caddesinde yeni yapılan tramway yolu üzerindeyiz kolaylıkla bulunabilir.

Yeni okul döneminde ürünlerde kampanyalar yapacağını vurgulayan  Yılmaz şöyle konuştu;

Zaman kampanyalarımız var.Yüzde 30 yüzde 40 indirimli ürünlerimiz var.Hediyelerimiz var.Hediye çeklerimiz var müşterilerimizi bekleriz.

Zincir marketlerden farklı olarak BiDünya Kırtasiyedeki ürünlerin daha kalite olduğunu belirten Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü;Zincir marketlerdeki ürünlerin gramajları düşük olduğu için daha uyguna geliyor.Ama bizdeki ürünlerin gramajları yüksek.Bizdeki fiyatlar kaliteli olduğu için daha yüksek kalıyor.

Dünya Kuran okuma 1. Muhsin Kara’nin dua etmesinin ardından Talas Eski Belediye Başkanı Rıfat Yıldırım açılışın hayırlara vesile olmasını dileyerek kurdele keserek açılışı gerçekleştirdi.

 

 



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti