BEYİN FIRTINASI TOPLANTISINA KATILDI

BEYİN FIRTINASI TOPLANTISINA KATILDI

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, İktisadi Kalkınma Vakfı tarafından düzenlenen “Beyin Fırtınası Toplantısı”na katıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İstanbul Plaza VIP salonda gerçekleştirilen toplantıda çok sayıda

Avrupa Birliği konusunda uzmanlaşmış bir ihtisas kuruluşu olan İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) tarafından düzenlenen “beyin fırtınası” toplantısı ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Hiçyılmaz, Akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bürokratların bir araya gelerek Türkiye’nin AB sürecinin hızlandırılmasına yönelik ortak bir akıl oluşturulmasına katkıda bulunduklarını belirtti.
Hiçyılmaz, toplantı kapsamında AB müzakerelerindeki engellerin aşılması, Türkiye’nin AB’ye entegrasyonuna daha fazla katkıda bulunulması ve katılım sürecinde sivil toplum kuruluşlarının itici bir güç olması konuları ele alındığını kaydetti.
Başkan Hiçyılmaz, “Beyin fırtınası toplantısında; ‘Türkiye’nin AB katılım müzakerelerinde engellerin aşılarak sürecin canlandırılması için neler yapılmalıdır’, ‘Türkiye-AB ilişkilerinde ortaya çıkan güven ve inandırıcılık sorununun aşılması için neler yapılabilir’, ‘Sivil toplum kuruluşları Türkiye’nin AB’ye entegrasyonuna daha fazla katkıda bulunmak ve katılım sürecinde itici bir güç olmak için neler yapabilir’, başlıklarında fikir alışverişi yapıldı” dedi.
Başkan Hiçyılmaz, Avrupa Birliği ile ilişkilerin ön planda tutulması gerekliliğine vurgu yaparak, “Hem AB ülkeleri ile ikili ilişkilerin hem de Birlik ile olan ilişkilerin daha ileri düzeylere götürülmesi gereklidir. Katıldığımız bu beyin fırtınası toplantısı ile de özellikle sivil toplum kuruluşlarının görüşlerinin alınması önem taşımaktadır. Ayrıca Kayseri Ticaret Odası olarak, Türkiye’deki AB Bilgi Merkezleri Ağı’nın desteklenmesi projesi kapsamında da dokümantasyon merkezi İktisadi Kalkınma Vakfı ile paylaşımda bulunmaktayız” diye konuştu.



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti