BEŞİKTAŞ, ERCİYES'İ ŞOK ETTİ

BEŞİKTAŞ, ERCİYES

K.Erciyesspor karşılaşmadan 5-1'lik gibi ağır bir skorla mağlup oldu ve haftayı puansız kapadı.

HABER İZLE

Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında Beşiktaş'a, Ankara Osmanlı Stadı'nda konuk olan K.Erciyesspor karşılaşmadan 5-1'lik gibi ağır bir skorla mağlup oldu ve haftayı puansız kapadı. Maç sonrasında ise Erciyesspor da hüzün Beşiktaş'ta ise sevinç vardı.     

Spor Toto Süper Ligi'nin 24. haftasında K.Erciyesspor, Beşiktaş'a konuk oldu. Karşılaşmada ilk yarıya Beşiktaşlı oyuncuların vuruşu ile başlandı. Mücadele oldukça düşük tempoda başladı. Dakikalar 25'i gösterdiğinde Beşiktaş, Gökhan Töre`nin attığı müthiş golle Erciyesspor karşısında 1-0 önde geçti. Rakip ceza alanı dışında sağ çaprazda topla buluşan Gökhan`ın yaklaşık 30 metre mesafeden şutunda top Anıl`dan da sekti ve kaleci Gökhan`ı da aşarak ağlarla buluştu. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Beşiktaş dakikalar 33'ü gösterdiğinde Olcay ile penaltı kazandı. 34. dakikada topun başına geçen Demba Ba penaltı vuruşunda topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0'a taşıdı. K.Erciyes'e neredeyse nefes aldırmayan Beşiktaş dakikalar 45'i gösterdiğinde ise gelişen atakta sağ kanatta topla buluşan Necip`in uzun gönderdiği topu ceza yayının sol tarafındaki Demba Ba, baskı altında olmasına rağmen harika bir pasla topu ceza alanına ön bölümden giren Olcay`a verdi. Olcay da ceza alanı içinde kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu sağ köşeye gönderdi ve farkı 3`e çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısında başkada gol olmayınca Beşiktaş ilk yarıyı 3-0 önde tamamlayan taraf oldu.

Karşılaşmada 2.yarıya K.Erciyesspor'un vuruşu ile başlandı. Maçta 2. yarıya hızlı başlayan K.Erciyesspor, rakip ceza alanına yakın bir noktadan kaleyi karşıdan gören bir bölgeden serbest vuruş kazandı. Serbest vuruşu kullanan Drenthe topu sağ ayağıyla sol üst köşeye gönderdi ve skoru 3-1 yaptı. Bu dakikadan sonra oyun hakimiyetini tekrardan eline alan Beşiktaş da 77. dakikada sol kanatta topla buluşan Gökhan, iki rakibini harika geçip ceza alanı dışı sol çaprazındaki Motta`ya pasını verdi. Motta`nın kale sahası sağ tarafına ortasında Mustafa topu kontrol edip şutunu çekti. Savunmadan seken top boşta kaldı ve Mustafa bu kez topu sol köşeye gönderip golü attı. Bu golle Beşiktaş skoru 4-1 yaparak farkı tekrardan 3'e çıkardı. Karşılaşmada 79'u gösterdiğinde ise siyah-beyazlı ekipte Demba Ba`nın pasında rakip ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Ramon Motta`nın kaleye gelişine şutunda savunmaya da çarpan top kaleci Gökhan`ı yanılttı ve top sağ köşeden ağlarla buluştu ve skor 5-1 oldu. Karşılaşmada bu dakikadan sonra başkada gol olmadı ve Beşiktaş maçtan 5-1'lik skorla galip ayrılan taraf oldu.

Maç sonrasında yapılan açıklamalarda ise Slaven Bilic, Önümüzde çok önemli bir hafta var iki tane önemli maçımız var. 5-1'lik bir galibiyet elde ettik. Sonuçtan memnunuz.  Öncelikle Avrupa maçında oynayacağız ardından ligde Fenerbahçe ile liderlik maçı oynayacağız. Her iki maç içinde hazır durumdayız” dedi.

Kayseri Erciyesspor da ise Teknik Direktör Mehmet Özdilek takımının oyunundan memnun kalmadığını belirterek, İstemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Kazanmak isterdik ama olmadı” dedi.



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev