BEŞDOKLAR SPOT BEYAZŞEHİR´DE 7.İNCİ ŞUBESİNİ AÇTI

BEŞDOKLAR SPOT BEYAZŞEHİR´DE 7.İNCİ ŞUBESİNİ AÇTI

ÖMER BEŞDOK: ?31 ARALIK´A KADAR % 8 İNDİRİMİMİZ DEVAM EDECEK?

Beşdoklar Spot Beyazşehir mağazası düzenlenen görkemli törenle açıldı. Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunulurken, Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Beşdok, 31 Aralık´a kadar tüm ürünlerde kasada yüzde 8 indirim olacağını söyledi.

Beyazşehir mahallesinde gerçekleştirilen açılış törenine Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Memduh Büyükkılıç, AK Parti milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Atçı,Nergis, Beşdoklar spot Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Beşdok ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesinde konuşan Melikgazi Belediye Başkanı ve bBüyükşehir Belediye Başkan adayı Memduh Büyükkılıç, Kayseri´nin gittikçe gelişen ve güzelleşen bir şehir olduğunu hatırlatarak şöyle konuştu.

Belediyeler olarak yaptığımız hizmetlerle sizlere konforlu bir hayat sürmenizi sağlamak amacıyla gayrette bulunuyoruz. Gerek sağlık, gerekse eğitim alanında yapılan hizmetleri birebir yaşıyor ve görüyorsunuz. Sosyal donatılarımızla, planlı gelişen şehrimiz ile her türlü hizmetleri sizlere sunuyoruz. Başkan Büyükkılıç ayrıca Beyazşehir sakinlerinin doğalgaz konforunu yaşadıklarını belirterek Gesi mahallesinden sonra doğalgazı Ağırnas´a doğru götürdüklerini söyledi. Sizler bizlere yetki verdiniz, bizler size hizmet yaptık diyen Başkan Büyükkılıç, hizmetlerin giderek artacağına dikkat çekti. Açılışını yaptığımız Beşdoklar mağazamızın semtimize hayırlı olmasını diliyorum ayrıca siz hemşehrilerime de güzel hizmet vereceklerini düşünüyorum dedi.

AK Parti milletvekilleri Hülya Atçı Nergis´de açılan mağazanın hayırlara vesile olmasını diledi. Milletvekili İsmail Tamer´de şöyle konuştu.

 Bugünlerde yeni bir işyerinin açılması istihdam açısından çok önemlidir. Önümüze bir seçim var Başkanımız Memduh Büyükkılıç dan çok memnunuz kendisi şehrimize büyük hizmetler yaptı. İnşallah Büyükşehirde de yapmaya devam edecek. Başkanımız sağolsun görevi süresince sağlık ocakları,semt poliklinikleri, eğitim kurumları gibi bir çok başarılı projeye imza attı bizde her türlü kendisine desteğimizi vereceğimizi belirtiyoruz .

Konuşmaların ardından Beşdoklar spot okunan dualarla Beyazşehir halkının hizmetine girdi.

Açılışın ardından protokol ve vatandaşlar mağazayı hep birlikte gezdiler.

Beşdoklar Spot Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Beşdok, yaptığı açıklamada Kayseri´ye en iyi hizmeti vermek istediklerini belirterek 7. Şubelerini açmaktan gurur duyduklarını söyleyip şöyle konuştu.

Şeker,Esentepe , Keykubat, Beyazşehir mahallesinde küçük şubemizi büyüterek hizmetimiz devam ediyor yine Mimsin mahallesinde 2 şubemiz bulunmakta. Mağazamızda bir ev için olmayan hiçbir şey yok diyen Beşdok, Beyaz eşya haricinde vatandaşların aradığı her şey mevcut özellikle tekstil, mobilya ürünlerimiz görmelerini istiyoruz. Ayrıca bay bayan giyim reyonlarımızı genişlettik. Tüm Kayseri halkını mağazamıza bekliyoruz. Ömer Beşdok biz vatandaşlarımız ve halkımız için varız onlar için çalışıyoruz burada da diğer şubelerimizde olduğu gibi en iyi hizmeti sunacağız,diyerek tüm mağazalarımızda 31 Aralık´a kadar tüm ürünlerde kasada yüzde 8 oranında indirim yapılacağını sözlerine ekledi.

 HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti