BERAT GECESİ İNSANLIK İÇİN BİR FIRSAT

BERAT GECESİ İNSANLIK İÇİN BİR FIRSAT

?KONUŞARAK AŞAMAYACAĞIMIZ, ANLAŞARAK YAPAMAYACAĞIMIZ İŞ YOK?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Berat Gecesi nedeniyle yaptığı açıklamada rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu gecenin birlik ve beraberliğimize vesile olmasını diledi. Berat Gecesi´nin başta şehrimiz olmak üzere İslam Alemine ve tüm dünyaya huzur ve hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Memduh Büyükkılıç, bu gecenin günahlardan arınmak, Yüce Rabbimizin affına nail olmak ve elif gibi dimdik olabilmek için bulunmaz bir fırsat olduğunu kaydetti.

?KONUŞARAK AŞAMAYACAĞIMIZ, ANLAŞARAK YAPAMAYACAĞIMIZ İŞ YOK?

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaptığı açıklamada ülkemizin ve insanlığın haset ve kavgadan uzaklaşarak huzur ve mutluluğu yakalamasının tek yolunun insani değerlerden geçtiğini söyledi. Dinimizin ve Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim´in bu değerlerin en önemli kaynağı olduğunu vurgulayan Başkan Büyükkılıç, ?İyi bir Müslüman ve iyi bir insan olabilmek için Berat Gecesi bizler için büyük bir şanstır. Suç ve günahlarımızdan arınmak, Rabbimizin affına nail olarak dürüst ve düzgün bir yolda yürümek insanlığın bu dünyadaki en önemli görevidir. Böyle yapıldığı takdirde Rabbimiz lütfeder ve kapanan tüm kapılar birer birer açılır. Pozitif enerji yayarak, pozitif düşünerek, konuşarak ve anlaşma yolları arayarak başlayacağımız hiçbir işte başarısız olmayız. El ele, gönül gönüle vererek bu dünyadaki tüm olumsuzlukları bertaraf edebiliriz. Yeter ki, Berat Gecesi gibi geceleri en güzel şekilde değerlendirelim? diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sözlerinin sonunda Berat Kandili´nin şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesi dilek ve dualarında bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi