BEN AK PARTİLİYİM, BAŞKA PARTİDEN ADAY OLMAYACAĞIM

BEN AK PARTİLİYİM, BAŞKA PARTİDEN ADAY OLMAYACAĞIM

Develi Belediye Başkanı Recep Özkan, yapılan çalışmaları değerlendirdiği toplantıda, "Ben AK Partiliyim, başka bir partiden aday olmayacağımı bildiririm" dedi.

Özkan, "Develi ilçesine yapılan hizmetler için Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Bakanlarımız ,Milletvekillerimizin, Ak Parti teşkilatımızın, İlçemizde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve Develi dışında faaliyetlerini sürdürmekte olan Develi ve Köyleri dayanışma derneklerimiz, Meclis üyelerimiz ve Belediye personelimizin yanı sıra hayırseverlerimizin ve vatandaşlarımızın desteği ile yapılmıştır. Çalışmalarımız esnasında bizlere verdiğiniz destekten dolayı ilçe halkımız ve belediyemiz adına sizlere ve çalışan personelinize teşekkür ediyorum" dedi.
Başkan Özkan, "Develi ilçemizin gelişimi için SWOT analiz çalışmaları ve DETOK projeleri sayesinde en az 10 yıllık gelişim planı hazır hale getirilmiştir. Belediyeler artık su, yol ve kanalizasyon dışında ilçenin gelişim stratejilerini belirleyen ve yürüten kurumlar haline gelmiştir. İlçemizin kuruluşunun 143. Yıl dönümümde büyükşehir ile bütünleşmemiz Develimiz için tarihi bir fırsat olarak düşünüyor bu fırsatın en iyi şekilde değerlendirileceğine inanıyorum" diye konuştu.
Başkan Özkan, "30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerde başka bir adayla yola devam edilecek olması Ak Parti teşkilatımızın kararıdır saygıyla karşılıyorum. Ben AK Partiliyim başka bir partiden aday olmayacağımı bildiririm. 2023 Develi hedeflerinin hayata geçirilmesinden en çok mutluluk duyacak benim çünkü ilçemizdeki yaşam standartlarının yükselmesi bize ve gelecek nesilleri yakından etkilemektedir. Hizmet çıtasında başarı ne kadar yükseğe çıkarsa bizlerde o kadar memnun olurum" dedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı