BEN HİÇ SİNEMAYA GİTMEDİM DİYEN

BEN HİÇ SİNEMAYA GİTMEDİM DİYEN

45 ÖĞRENCİ BEYAZ PERDE´DE İLK FİLMLERİNİ İZLEDİLER?

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen ´Ben Hiç Sinemaya Gitmedim´ Projesi kapsamında 16´sı Suriyeli 45 öğrenci sinemayla tanıştı. Bir alışveriş merkezi bünyesinde yer alan sinemada, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ile beraber ´Kung Fu Panda´ isimli çizgi filmini izlediler ? İlk kez beyaz perde de film izleyan genç yüreklerin heyecanı ise görülmeye değerdi?
Bir alışveriş merkezi bünyesinde faaliyet gösteren sinema salonunda ilk kez beyaz perdeden film izleyen 16´sı Suriye´li 45 öğrenci ile bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ?2014 yılından bu tarafa yaklaşık 2200 çocuğumuz ?Ben hiç sinemaya gitmedim projesi´ kapsamında ilk defa sinemayla tanıştılar. Bu bizim için çok anlamlı, çok değerli kutsal bir duygu. Çocuklarımızın bu sevinci yaşaması ve gözlerindeki parıltı bir öğretmen olarak bizi çok mutlu ediyor. Bu projenin çok farklı bir durumu da var 16 tane Suriyeli öğrencimiz var. Suriyeli çocuklarımızı da bu kapsamdan sonra projemize dahil ettik. İnşallah çocuklarımız farklı bir sosyal yaşantı tecrübesi ile farklı bir mekan da farklı şeyler görerek sosyal yönlerini zenginleştirmiş olacaklar. Bu bizim için çok değerli ve çok kıymetli bir iş? değerlendirmesinde bulundu?
İ l Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu sözlerinin devamında ?Şu an itibarıyla 7 bin 200 tane Suriyeli öğrencimiz var. Bunların yaklaşık 3 bin 500 tanesi geçici eğitim merkezlerinde eğitim görüyorlar. Yaklaşık 3 bin civarında bizim kendi okullarımızda eğitim öğretim gören Suriyeli çocuklarımız var. Biz kendi öğrencilerimize hangi imkanları sunuyorsak onları da ayırmadan aynı imkanları sunuyoruz? ifadesini kullanarak Suriyeli dindaşlara ensar mantalitesi ile sahip çıkıldığının altını çizdi?
İl kez bir sinema salona giderek beyaz perdede film izleme keyfini yaşayan geleceğin büyüğü genç yüreklerde duydukları memnuniyeti dile getirerek Çandıroğlu´na şükranlarını sundular?
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



7/24 kütüphane uygulaması gençlerden tam not aldı

27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye