BEM-BİR-SEN´Lİ KADINLAR

BEM-BİR-SEN´Lİ KADINLAR

MEHMETÇİKLER ÜŞÜMESİN DİYE ATKI VE BERE ÖRDÜLER?

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası -BEM-BİR-SEN Kayseri Şubesi Kadınlar Komisyonu üyelerin öncülüğünde  başlatılan  ´Mehmetçik üşümesin, anneler üzülmesin´ kampanyası  dahilinde güç birliği yapan  Kayserili  kadınlar ?Zeytin Dalı´ harekatında  görev alan Mehmetçiklerimize   bere, boyunluk ve atkı örüp, içine koydukları  duygu yüklü mektuplar ve kete ? çörek ile  birlikte cepheye  gönderdiler.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası -BEM-BİR-SEN Kayseri Şubesi Kadınlar Komisyonu üyelerin öncülüğünde  başlatılan  ´Mehmetçik üşümesin, anneler üzülmesin´ kampanyası  dahilinde güç birliği yapan  Kayserili  kadınlar ?Zeytin Dalı´ harekatında  görev alan Mehmetçiklerimize   bere, boyunluk ve atkı örüp, içine koydukları  duygu yüklü mektuplarla birlikte cepheye  gönderdiler?.

BEM-BİR-SEN Kayseri Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Ayten Uzak Özsoy  öncülük ettikleri ve Kayserili kadınların sevgi ve şefkatlerini  katarak maharetlerini sergileyerek  ördükleri     bere, boyunluk ve atkı örüp, içine koydukları duygu yüklü mektuplar Kahraman Türk Ordusu´nun askerlerine gönderdiklerini belirterek şunları kaydetti:  "Cephedeki kahraman Mehmetçiğimize bu kış şartlarında üşümesinler diye anne eli değmiş gibi bir örgü kampanyası başlattık. Kampanyamızın sloganı ´Mehmetçik üşümesin, anneler üzülmesin´ oldu. Bem-Bir-Sen Kadınlar Komisyonunun öncülüğünde başlattığımız kampanyamıza Büro Memur-Sen´li ve Bayındır Memur-Sen´li kadınlarımız hatta sokakta duyan kadınlarımızda destek vererek bereler, boyunluklar ve atkılar ördük. Her bir ilmek sevgiyle, her bir ilmek dua ile örüldü. Mehmetçiğimiz anne eli sıcaklığında yesin, anne özlemini bir nebze olsun gidersin diye kete ve börekler yaptık. Bunların hepsi cepheye taşınan birere mermidir" 



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”