KANALIMIZA ABONE OL

YEREL BASINA DESTEK OL

 

ALO 153 VE BEYAZ MASA KİTAP FUARI’NDA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN DEVELİ VE ERCİYES ZİYARETİ

KAYSERİ 4. KİTAP FUARI’NA 3 GÜNDE 214 BİN 610 ZİYARETÇİ

PALANCIOĞLU TEMA VAKFI YÖNETCİLERİNİ AĞIRLADI

ŞEHRİMİZE İKİ PRESTİJLİ PROJE...

GENÇLİK MECLİSİ’NDEN KÖY OKULLARI İÇİN KİTAP KAMPANYASI

BÜYÜKŞEHİR’İN ELEKTRİKLİ OTOBÜSLERİNDEN BÜYÜK TASARRUF VE KARBONDİOKSİT AZALTIMI

KASKİ İNLİÖREN’İN SU SIKINTISINI ÇÖZDÜ

BAŞKAN PALANCIOĞLU MEMUR-SEN ENGELLİLER KOMİSYONU İLE BİR ARAYA GELDİ

KOCASİNAN'DAN SOĞUK HAVADA SICAK ÇORBA İKRAMI

BAŞKAN ÖZDOĞAN “GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZ”

KAYSERİ KİTAP FUARI’NA ZİYARETÇİ AKINI  

TÜRKİYE'DE BİR İLK; DIŞ TİCARET VE LOJİSTİK MESLEK LİSESİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ AV. MEHMET ALTUN ORTAOKULU’NUN TEMELİ ATILDI

TALAS OSMAN-NEYİRE AKGÖZ ASM HİZMETE GİRDİ

METE YARAR’DAN VALİ GÜNAYDIN’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Gürkan Ofis Mobilyaları

BELSİN’DE DOMATESLER SALÇA OLUYOR, KAZANLAR KAYNIYOR

'MELİKGAZİ SALÇA GÜNLERİ' BELSİN’DE DEVAM EDİYOR

Melikgazi'de tüm vatandaşların yararlanabilmesi için iki ayrı bölgede gerçekleştirilen 29 Ağustos günü Belsin Kocatepe Mahallesi'nde başlayan 'Melikgazi Salça Günleri' devam ediyor.

Pandemi kapsamında tüm tedbirlere uyarak yapılan salça günlerinde Melikgazili vatandaşlar kışlık hazırlıklarını yapıyor ve salçalarını kaynatıyor.

Salça kaynatma günlerinden vatandaşların çok memnun kaldığını ve rahatlıkla hazırlıklarını yaptıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu; “İlçemizde iki ayrı bölgede salça kaynatma günleri düzenliyoruz. Belediye olarak vatandaşlarımıza alanı tahsis ediyor, bu işler için gerekli olan kazan ve tuzu ücretsiz veriyoruz, aynı zamanda ücretsiz domates ve biber çekme makinesini de alanda hazır bulunduruyoruz. Salça günlerimiz 6 Eylül’e kadar devam edecek. Alanda salça yapımı dışında hemşehrilerimiz kışlık hazırlıklarını da yapıyorlar. Belirlediğimiz alanda, belirli günlerde gelen vatandaşlarımız salçasını kaynatıp, patlıcan ve biberini közleyebiliyor. Böylelikle hem diğer vatandaşlarımız dumandan etkilenmiyor, hem de salça kaynatanlar bir araya gelerek güzel bir ortam sağlanıyor. Tüm vatandaşlarımıza yapmış oldukları ürünleri afiyet ve sağlıkla yemelerini temenni ederim" değerlendirmesinde bulundu.